Sve cestitke za sat i opis![]()
Sve cestitke za sat i opis![]()
Hvala svima. Marko, evo tu sam uzeo...najjeftinije sto sam nasao, za prvu ruku, ali imaju dobar izbor.
18mm Nylon Watch Band Strap 27MULTI Color Additional Watch Choice White Ivory | eBay
Uzeo sam i jednu naradžastu za jedan sat koji mi dolazi, ali ta se vidi da je lose izvedena.
No, za prvu ruku ok. Apetiti i kriteriji ce rasti, ne sumnjam
Hvala na odgovoru i ja sam primetio da su 18mm losije nego 22mm,ocigledno ih tako prave,18mm je dosta tanja,kopce mi se ne svidjaju jer nisu zaobljene kao na 22m,bas deluje jeftino i kao da ce svakog momenta puci,ali sta je tu je.
Dočekao si ga, napokonČitajući tekst rekao bih da se itekako isplatilo svo ovo čekanje. Zaista lep sat, dopada mi se. Šta više, što ga duže gledam na ovim tvojim slikama, sve mi se više svidja
Sat zaista predstavlja odličnu kupovinu...
Jako dobar osvrt na sat, siguran sam da će tekst mnogima biti od koristi... Želim ti da te dugo u zdravlju služi. Živ bio!
Poslednja ispravka: 23jewels (1.8.2013. u 21:03)
Hvala ti, itekako se isplatilo, na kraju ne zato sto sam financijski profitirao, jer sam svejedno potrosio taj novac ('ohoho) na put do dostavlajcica, ali sve je opravdao susret s njima kada smo i prinovu krstili odlicnom rakijom. I to je vrijedilo.
Uzivam u njemu neizmjerno, i drago mi je sto se to vidi.
Ali onaj Komandirac mi jos ostaje meta i uspjesno mi izmice. no dolijat ce on, kad-tad
. The hunt is on!
Za par dana stize i onaj Seiko kuci!!! Taj se na kraju jos vise naputovao.
Cestitam na kupovini!!! Ja sam izuzetno zadovoljan sa svojim i preporucujem ga svima! U zdravlje ga nosio!!!![]()
Drago mi je kad pročitam ovako iskren post! Čestitam na kupovini i neka te dugo služi.
Što se tiče kazaljke hronografa, nemoj da te brine. Meni se slična stvar desila sa jednim, uslovno rečeno, mnogo jačim brendom. Majstor Bojović je to relativno brzo i lako sredio.
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Drago mi je što vidim da su utisci iz prve ruke pozitivni. Za kazaljku ne brini, jer kako su već drugi rekli, to se može srediti.
Čestitam na kupovini i neka te galeb dugo i u zdravlju služi![]()
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Galeb dusu dao za galebarenje-chicks dig it!
Bookmarks sajtovi