Hvala drugari...
Šta reći što se veličine tiče, da je za pola milimetra manji prečnik ne bih se razmišljao uopšte a ovako još uvek nisam doneo odluku dal sat ostaje ili ide dalje. Sat je zaista odličan ali ja nisam zaljubljenik u velike satove i većina mojih satova ide do prečnika od 42-43mm... verujte, sad gledam i taj milimetar mnogo znači na ruci. Još se ja razmišljao dugo dal da uzmem Seiko Sumo ili ne, obzirom da mu je prečnik 45mm, i taman kada sam prelomio da ga naručim ponovo sam u ozbiljnoj nedoumici dal to da radim ili ne.
Najzanimljivije je to što sam upravo malo gledao i tražio po netu slike i u većini slučajeva ljudima ovakvi satovi stoje kao i meni, nekima bolje, mnogima isto ili gore. U svakom slučaju videću još, naručena je jedna zulu i jedna pilot narukvica od kvalitetnije kože, treba da stignu u narednih nedelju ili dve (bar se nadam) pa ako i onda sat ne bude legao na ruku kako treba ili ide kao poklon ili na doboš.
btw
Igore nema te nešto u poslednje vreme?! Nadam se da onaj mali nesporazum i svađa nisu uticali da nas napustiš? Mislim, prepirki će uvek biti kako između članova tako i između moderatora i članova, pogotovo kako forum bude rastao tako da nemoj previše da uzimaš k srcu takve stvari. Jednostavno, to je sastavni deo svih foruma. Mogao bi i mali review Hamilton-a da postaviš, dugo smo tražili taj pravi sat za tebe, mislim da bi svi voleli da čujemo tvoje utiske o njemu.
Ma kakav bingo Dalibore, jedino što sam u životu dobio gratis jeste He-man album sa sličicama u plasticifiranoj He-man kesici al to je bilo pre jedno... khmmm... u doba titovih pionira.Al to su bila dobra vremena.
Što se samog sata tiče, daleko od toga da nema mana... Narukvica bi mu možda bila najveća, jednostavno je za moj pojam prekruta i najviše kvari kompletan utisak o satu. Zato je i menjam. Još jedna stvar koju zameram jeste što je kopča za narukvicu ušivena i ne može da se skine ukoliko želiš da je staviš na novu narukvicu. Kazaljke bih voleo da su plave, nekako mi više odgovaraju za ovaj tip satova a opet upravo taj izgled kazaljki mu dodatno daje na toj nekoj unikatnosti jer su u većini slučajeva kod konkurentnih satova kazaljke iste ili slične. Tako da bi taj detalj mogao da bude i minus ali i plus, zavisi kako gledaš na to. Natpis, pa recimo da bi bilo lepše da stoji ime proizvođača umesto onoga što je napisano. Međutim, natpis zaista ne bode oči, naprotiv, jednostavno se ne primećuje kada gledate na sat. Opet, može da bude i minus i plus jer toliko drugih detalja vam odvlači pažnju da se sam natpis prosto gubi u jednostavnosti brojčanika i da budem iskren, kvalitetnoj izradi samog sata. Premašio je sva moja očekivanja.
Taj sam. :p
Ne znam šta da ti kažem, pretplaćen sam na njihovom blogu već duže vreme kao i na mnogim drugim, al nikada nisam dobio ni jedan jedini mail. Čak sam odavno zaboravio na to a onda 1. maja mail sa sve naslovom "Congrats".
Pozdrav
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi