Dobio si sat gratis!? Jarane,trebao bi početi igrati bingo ili loto,ako već ne igraš! Za sat samo riječi hvale(čelik,safirna stakla,koža,prelijepo dekorisan mehanizam)-ma super je! Ono što mi se ne sviđa je natpis ispod kazaljki,ali k'o što kažeš,ne bode oči pa i nije bitan i bio bi mi ljepši da su kazaljke svom dužinom premazane SuperLumiNovom(mada su ovakve neobičnije i nekako upadljivije,originalnije)-ovo pišem samo zato da ne ispadne da sat nema mana i potpuno je nevažno! Slike su sasvim ok(ne vjerujem da će neko pomisliti da u mehanizmu ima prašine jer se odmah primijeti da si slikao sa folijom)!Za djevojke ti stvarno vjerujem-njima nikako nije jasno šta muški dio populacije toliko vidi u satovima,pošto je sat za njih čist modni detalj!Što se tiče veličine,na samoj je granici za tvoju ruku,ali to je pilotski sat i treba da bude velik i naravno da može da prođe(ja bih ga zadržao,i te kako!)! Da ne zaboravim: review ti je za čistu 10-ku!
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks
!Što se tiče veličine,na samoj je granici za tvoju ruku,ali to je pilotski sat i treba da bude velik i naravno da može da prođe(ja bih ga zadržao,i te kako!)! Da ne zaboravim: review ti je za čistu 10-ku!

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi