Meni se čini, da sat koji taman i dva evra da platim, nekako mi nije sve-jedno da ga polomim ili da mu se nešto desi. Ja nekako volim sve satove, tako da bi najverovatnije uradio isto što i bata-Nele. Kupio je jeftiniji model da ne bi bilo sekiracije, ali ga ipak nosi kod sajdžije na proveru i zamenu dihtunga.
Baš je ovaj Poseidon dobar primer za ono što želim reći...
Meni je sat stvarno pravi letnji lepotan . Pravi sat za kupanje, odličnog dizajna, lepo odradjenog cifera i markera, praaavih kazaljki, ne prevelike i napadne korone, zanimljivog kaiša. Ja ne znam koliko ga je Neša platio, ali mi je to nekako ne bitno.
Nekad nije bitno koliko smo para "pukli" za sat koji smo (ne daj Bože) oštetili, već koliko smo voleli taj sat na ruci, njegovu udobnost, zadovoljstvo pri pogledu da bi saznali koliko je sati, kupanje sa njim, uklapanje uz garderobu itd...itd...
Može se lako desiti da zavolite sat koji se višestruko manje platili od nekog iz kolekcije, a koji ste uzeli zarad manje sekiracije.
Meni se to desilo sa Wengerom (crnim) , gde sam ga kupio za 3000 din , čisto da ga "drljam" na poslu i sl. Medjutim, taj sat mi se toliko dopao i približio, da razmišljam da mu kupim novi glanc mehanizam i sredim ga kompletno. Sada ga više i ne nosim na posao i slična mučenja ...
Registracija
Help

58Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
, ali moram reći da nisam tip koji voli da uzima stvari od drugih, pa makar i na kraći period.

Bookmarks sajtovi