Meni je odlična... valjda što se i ja veseo vratih kući. Ej, bezbi , stvarno je extra sat, a i ukopi ga uz jaknu, svaka čast...
Meni je odlična... valjda što se i ja veseo vratih kući. Ej, bezbi , stvarno je extra sat, a i ukopi ga uz jaknu, svaka čast...
Bas lep sat, i ja bi ga kupio nego me nervira toliko cekanje dok stigne![]()
Lep sat, za svaku pohvalu. Nisam znao da im ugrađuju miyote, što je svakako plus. Na slici deluje da mu je završna obrada sasvim OK i veoma mi se dopada.
Dođi ovde kad budeš imao vremena, pa da uživamo u lepim satovima.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pozdrav.Sat je extra lici na Steinhart satove,cena je vise nego odlicna.Nek te sluzi i u zdravlju da ga nosis.
sat je super,i sam planiram da nabavim jedan.......lepo da te služi...kolega ima jedan parnis i kaže da je zadovoljan,model sa power reserve...i meni je stigao jedan iz slične azijan grupacije i dodao bi da za sada fercega odličnio...to jest tačno...
Poslednja ispravka: lemi (2.5.2012. u 21:31)
Bezbi, hvala na jako korisnom i interesantnom opisu sata, i odličnom uputsvu za naručivanje istog.
Meni se sat izuzetno sviđa, i iako po kvalitetu izrade nije u rangu sa modelima koje si pomenuo, isto tako nije ni u cenovnom rangu, i zaista za taj novac to je više nego odlična kupovina. Sa obzirom da si u njega uspeo da ugradiš svoj mehanizam, taj sat definitivno dodatno dobija na vrednosti, i verujem da će trajno ostati u tvojoj kolekciji.
Za kraj bih te samo zamolio da svoje pozitivno iskustvo sa pomenutim časovničarem ostaviš i u vidu komentara na sledećoj stranici.
Još jednom hvala na odvojenom vremenu za predstavljanje ovog prelepog sata.![]()
Hvala svima i hvala Vladane zadovoljstvo je moje.
Mehanizam je bio na regulatoru i za sada (radi vec nekih 8 sati) tacan je, radi uporedo sa quarcnom Eticom u sekund. Moram dodati da je mehanizam bio u satu mog dede koji je taj sat nekada nosio a zatim i zapustio. Znam da mozda nije humano prema dzepnom satu iz koga je Etica izvadjena, ali ja prosto ne volim dzepne satove u tolikoj meri i mnogo mi vise znaci da jedan deo tog dedinog sata stalno nosim sa sobom, tako da je ovo bilo u mom srcu najbolje resenje. U tome ide i cinjenica da je mehanizam sav izgreban sto se vidi na slikama-deda je voleo da ga malo muci svojim perorezom i nisam hteo da dozvolim sajdziji da ukloni te ogrebotine, zeleo sam da ostanu i da znam ko ih je napravio. Sat ce naravno ostati u mojoj kolekciji.
Stigao je i trenutak koji sam cekao: legao sam da spavam i cujem ga na drugoj strani sobemoja sreca ja najveca
![]()
Bookmarks sajtovi