@Hadzi
ne, Omega je sa plavim ciferom.
I da, u živo to svijetli puno inezivnijne nego na ovim slikama jer ovo su stvarno loše slike. Tu sliku sam satavio čisto da se vidi usporedba između Omege koja ima dosta dobar status kad je u pitanju iluminacija.
A ovo za kopču je stvarno čisto moja paranoja, znaš brčkaš se sa klincem te malac konstantno skače po tebi pa je ipak moguć takav rasplet. Doduše mala je šansa da se dogodi baš to i sat k tome još sklizne sa ruke, ali šta mogu, jače je od mene.
@d1d
istina, i mene je Sellita odbijala od kupovine satova opremljenim s tim strojevima. Kad sam jednom prilikom opasno zabrijo na Anonimo u kojem je ista ta Sellita sw200, a sat je bio i osjetno skuplji od ovog Orisa pa sam odusta baš zbog Sellite. Ono u stilu za te pare su bar ETU mogli staviti unutra, a ne maladu i još nedovoljno isprobanu Sellitu sw200.
Cijena po kojoj sam dobio Orisa je bila jako povoljna, tako da sam radi toga zanemario te strahove naspram Sellitine kvalitete.
Evo još jedana mala crtica. Kolega Vrana ima istog tog Orisa samo crnog i nabavljenog od istog dobavljaća svega mjesec dana prije mog, a njegov Oris ima odstupanje od samo 2 sec/dan u odnosu na mojeg koji žuri 8-10 sec/dan. To su izgleda te stvari koje će još dugu mućiti sellitu.
Registracija
Help

10Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi