I po ceni liči na Seiko.
I po ceni liči na Seiko.
Cestitam na kupovini.
Video sam ovu marku, prodaje se vec duze vreme na nekim stranim sajtovima, ali nisam imao prilike da ih vidim uzivo.
Licno mislim da ne treba sumnjati u kvalitet satova.
Jako cenjen je J.Springs zbog Seika.Kao i Orient.Doduse,mozda si mogao da narucic Orient Mako-a za taj novac...
Sto se tice lluminacije,nema potrebe da trazis dlaku u jajetu.Luminacija mu je odlicna.Video sam uzivo ovaj satic pa znam...
Sa luminacijom Monstera retko koji sat moze da se poredi.Uz njega mozes bukvalno zurke da pravis.
I naravno,iskrene cestitke na ovom jako lepom satu i u zdravlju ga nosio!
Seiko umjesto Seika
Cestitam prinovu![]()
Super sat,vel pozz!![]()
Možda fotke varaju ali meni ovaj sat izgleda drastično robusnije i kvalitetnije napravljen od Seiko Pepsi sata na koji neodoljivo podseća...![]()
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
lep i zanimljiv sat,siguran sam da će te dobro služiti jer seiko nepravi škartove![]()
Drago mo je da ste zadovoljni sa mojim opisom J.Spring-a, posle dva meseca, moje misljenje i zadovoljstvo ovim satom se nije promenilo. Cak sta vise i danas kada mi je stigao Seiko SNZG13K1, J.Springs nije izgubio u direktnom poredjenju. Satovi spadaju u razlicite kategorije ali ipak je J.S. jeftiniji a veci, tezi, odlicno uradjen. Narukvica mu je definitivno bolja i kvalitetnija, ne znam koliko se to vidi na slikama ali je teza, masivnija, kopca narocito. Mehanizam osim natpisa je gotovo isti. Jedino gde gubi bitku sa Seiko-m je luminacija, mozda sto je ovaj potpuno nov a i sami markeri i skazaljke su mu vece i drugacije.
I naravno, par slika...
![]()
Ja sam danas dobio ovaj sat,na prvi pogled nema zamerki,robusan sat,malo me podseca na IWC Aquatimer(subjektivno misljenje), jedino sto mi smeta je broj 30 na koroni jer je naopako,i cini mi se da ce se brzo izlizati boja sa korone,ali koliko para toliko muzike,sve u svemu zadovoljan sam satom,imam jedno pitanje,da li je moguce na isti staviti NATO strap?
Bookmarks sajtovi