58Likes
-
Re: Frederique Constant 303B5B6
Hvala, na pažnji, vremenu i komentarima.
Svi satovi o kojima je bilo reči su po mom mišljenju kvalitetni i ni sa jednim, siguran sam, ne bi bilo promašaja. FC serija 303 ima dosta modela od baš sportskih pa do ovih ozbiljnijih kao što sam ja kupio. Za crni cifer sam se odlučio jedino zato što već imam dva bela sata za odelo, pa čisto malo da promenim. Inače mislim da izgled i namenu sata jako može da opredeli, promeni narukvica ili kaiš na kome se nosi. Kaiš na Vlajinom FC mi deluje robustniji i neformalniji, tako da sat zaista deluje univerzalno i odlično mu stoji. Na ovom koji sam ja kupio kaiš je baš pravi za dress sat, kao što sam i napisao nisam baš egzaltiran njim, ali kod FC mislim da ne bi bila blasfemija staviti neoriginalan kaiš koji se bolje uklapa. A za Selitu, nemam ja tu nekih bojazni da će izdati, nego čisto po navici, ETA je mislim prisutnija, pa kad dođe vreme za servis i zamenu delova, smatram da je sa njom jednostavnije. Ja to gledam više godina unapred, jer ne menjam satove, bar za sada nisam ni jedan prodao.
Žao mi je što je FC otišao Japancima, sve do sada se borio samostalno i to je po mom mišljenju bio veliki plus, ali mnogi veliki igrači iz prošlosti imaju nove gazde, pa je to na žalost slučaj i sa Frederikom.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi