Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 17
Like Tree4Likes

tema: WELDER satovi u Srbiji

Hybrid View

Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

Određen forumom Re: WELDER satovi u Srbiji

Fotografije sa promocije Welder satova

WELDER satovi u Srbiji-welder-logo-150x300.jpg

WELDER satovi u Srbiji-welder1.jpgWELDER satovi u Srbiji-welder2.jpgWELDER satovi u Srbiji-welder3.jpg

WELDER satovi u Srbiji-welder4.jpgWELDER satovi u Srbiji-welder6.jpgWELDER satovi u Srbiji-welder5.jpg

WELDER satovi u Srbiji-welder7.jpgWELDER satovi u Srbiji-welder8.jpgWELDER satovi u Srbiji-welder9.jpg

Stariji član
    Član od
    15.3.2011.
    Lajkovi
    2181
    Reputacioni uticaj
    80

Danas dosta pisanija od mene, još samo ovo.
    Welder K23, spazio sam ga pre par meseci na netu,naravno.
    Ne mislim da branim bilo šta vezano za brend i njihovu orijentaciju, jedino OVAJ sat mi se malo dopao.
    Industrijski stil, na samoj granici. Po meni, podnošljivo pa čak i dopadljivo. Sa dizajnerske strane gledano - uspešno rešenje, kada se uzme u obzir ciljna grupa koja i nije tako mala. Švarci sa ovim satom na ruci + neka artiljerija, uklapa se. Ima Miyotu OS10, mogli su malo da se isprse za neki bolji mehanizam.
    Hoće dizajneri da pogube kompas, znam jer mi je to struka, pa tako i gosn Fontana. Ono što je doneto na promociju, ako je njegov rad, ne služi mu preterano na čast.

Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

Welder press materijal za Svet Satova

WELDER satovi u Srbiji-italo-fotana-i-mounir-moufarige.jpg
    Intervju:

Italo Fontana za Welder
    Dizajn kao prioritet

W: Koje su tri stvari najvažnije prilikom izbora sata?
    IF: Za mene glavno pitanje koje bi trebalo da postavite sebi jeste – “da li mi se sviđa”? Proizvođači satova su se, čini se, previše izgubili u mehanizmima I investicijama i totalno pomerili fokus sa onog što je esecijalno – dizajn. Dakle, tri stvari koje smatram najvažnijim u izboru sata su: stil, stil i stil.
    W: Kako gledate na saradnju sa welderom?
    IF: Naša saradnja pružila mi je poptunu slobodu u estetskom izražavanju, nisam bio ničim limitran. Kako su kolekcije evoluirale, tako se i pojačavala moja želja da predstavim nove, uzbudljive produkcije tehnike. Trenutno radimo na izradi aluminijumskih satova kao I novim tehnikama koje će prevaziči sve klasične I već viđene pristupe u izradi satova.
    W: Šta welder razlikuje od drugih porizvođača satova?
    IF: Pre svega to što, za razliku od drugih koji su okrenuti prošlosti I istorijatu, welder je okrenut budućnosti. Ovaj brend radije gleda unapred nego unazad.
    W: Gde pronalazite inspiraciju?
    IF: Moć I jačina prirode I sveta koji nas okružuje utiče na moj celokupan rad. Kada bolje osmotrite, boje I teksture koje nas orkužuju su fenomenalne. Takođe, kao Italijan, ne mogu a da budem imun na elemente tradiocionalnog italijanskog dizajna iz koga koristim ono najbolje.

WELDER satovi u Srbiji-welder-logo.jpg

Najnovija kolekcija ovog popularnog svetskog proizvođača satova odnedavno se može naći na prodajnom mestu Prime Time, concept store Supermarket, Višnjićeva 10, Beograd.

WELDER satovi u Srbiji-k27_6000.jpgWELDER satovi u Srbiji-k27_6301.jpgWELDER satovi u Srbiji-k27_6100.jpg
    WELDER satovi u Srbiji-k28_7103.jpgWELDER satovi u Srbiji-k29-8006.jpgWELDER satovi u Srbiji-k31_10000.jpg
    WELDER satovi u Srbiji-k32-9201.jpgWELDER satovi u Srbiji-k33-9303.jpgWELDER satovi u Srbiji-k28_7104.jpg

Slične teme

1. Koji se satovi distribuiraju u Srbiji?
    By Shmizla in forum Gde kupiti?
    Odgovora: 19
    Poslednja poruka: 26.4.2017., 21:56
  2. PayPal od septembra u Srbiji
    By 23jewels in forum Kafić
    Odgovora: 96
    Poslednja poruka: 23.4.2013., 18:52
  3. Odgovora: 19
    Poslednja poruka: 29.1.2011., 21:52
  4. Orient sat u Srbiji?
    By Aleksandar S in forum Gde kupiti?
    Odgovora: 2