Svaki pocetak je tezak, nece ni njima biti lako.....zelim im svu srecu da uspiju u svom projektu.
Svaki pocetak je tezak, nece ni njima biti lako.....zelim im svu srecu da uspiju u svom projektu.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Svakako je ovo jedna od zanimljivijih priča iz branše sa kojojm sam se u poslednje vreme susrela. Velika pohvala za entuziazam i želju da se napravi nešto novo u regionu. Prečnik je možda malo veći (ako ćemo bar po mom ukusu), ali moram istaći da je pakovanje super interesantno. U svakom slučaju, neka im je sa srećom!
![]()
Nek je sa srecom, nadam se da ce mu uspjeti. Dizajnom je ciljana mladja populacija s obzirom na nesto vece dimenzije(koliko vidim to danas najbolje prolazi), kvarcni mehanizam je isto po meni bolje rjesenje za pocetak. Sve u svemu cini mi se da ce morati jos puno toga da se slozi da bi ovo vidjeli u radnjama, ali mislim da moze da uspije, i cijena od 90e mi se cini bas ok
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Voleo bih da VIDI satovi zazive na trzistu ali gospodinu Dozicu ce osim novca trebati i dosta srece. Ja mu zelim sve najbolje,kao sto rece bata Nesa neka komsijina krava bude ziva i zdrava.
Bookmarks sajtovi