Meni se ne svidja, ali to je definitivno izgled i karakteristike koje se mogu prodati u najvise primeraka. Tako da sve najbolje!!!
P.s. ne volim ni ivericu al ko ce imati para za hrastovinu![]()
Meni se ne svidja, ali to je definitivno izgled i karakteristike koje se mogu prodati u najvise primeraka. Tako da sve najbolje!!!
P.s. ne volim ni ivericu al ko ce imati para za hrastovinu![]()
Za mene prevelik, pa odmah nisam ni formirao mišljenje (ali sasvim ok izgleda). No pade mi na pamet nešto u vezi imena- ako se plasira na strano tržište i pusti se Englezima da ga izgovore na svoj način,ok, jer ce ga izobličiti (vajdi ili slično), ali ako ih se uči da se izgovara po Vuku, moglo bi biti smijeha, jer to njima zvuči kao kratica za VD (Venereal Disease). (Ne)zgodnoooo...
![]()
Mislim da se danas ne cene ni neka jaka imena u časovničarstvu ali skrnavljenja nikad dosta fosili i ostali modni brendovi su preplavili tržište iskreno mi je sve to odvratno
Sve pohvale i podrška za ovaj poduhvat.
Drago mi je da je neko u regionu rešio da proizvodi satove, i mada je takvih poduhvata bilo i ima, mislim da Milovanovi satovi imaju lep dizajn, na slici deluju kvalitetno, a bilo bi mi drago da se nađu i u ovdašnjim prodavnicama.
Iskreno, biće mi draže da novac zaradi komšija nego neka fabrika u Aziji. Svaka čast svim preduzetnicima i proizvođačima iz Azije, ali ja idem jednostavnom ekonomskom logikom - ako je komšiji dobro, biće i meni dobro, ili da parafraziram onu našu izreku - da komšijina krava bude živa i zdrava.
Ako može i malo šale, za domaće tržište može da bude i varijanta sa nazivom VIĐU sata, čoče![]()
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Od projekta do gotovog proizvoda treba puno snage i energije. Svakako zelim da ne ostane na projektu. Topolo se nadam skorijoj proizvodnji. Svako dobro Branko![]()
Hvala svima na lijepim riječima i željama.
Sinoć je počela naša onlajn kampanja za prikupljanje sredstava za proizvodnju prvih satova. Satovi koštaju 139$ (oko 90eur). Kampanja će trajati do 27 oktobra i iskreno se nadam da ćemo uspjeti da prikupimo dovoljno novca da bi projekat postao stvarnost.
Pozivam one kojima se satovi i ideja dopadaju da naruče poneki sat i tako pomognu ovaj projekat. Oni koji ne mogu da pomognu u novcu, svakako mogu dijeljenjem linka nase kampanje.
Postoji mogućnost da osvojite VIDI sat ukoliko neko od prijatelja naruči sat preko vašeg linka. Jedini uslov je da budete registrovani dok dijelite sa svojim prijateljima. Za više detalja posjetite našu kampanju i pogledajte dio Referrals: Chance to get a free watch!
https://www.indiegogo.com/projects/v...ches/x/1647133
Još jednom hvala za podršku, pozdrav svima
Samo napred! Srecno!
Eto, lepo je covek napisao... Podrzavam I vec znam kome cu pokloniti ta 2 sata koje cu naruciti...
Bookmarks sajtovi