Moje misljenje je da ima estetski mnogo lepsih satova,za moj ukus ovaj je previse napadan,da ne kazem kic,nekako previse bode u oci,ali kako bilo skidam kapu ljudima koji su ga napravili.
Moje misljenje je da ima estetski mnogo lepsih satova,za moj ukus ovaj je previse napadan,da ne kazem kic,nekako previse bode u oci,ali kako bilo skidam kapu ljudima koji su ga napravili.
Evo još jednog bling bling modela!
Hublot dijamantski sat od 5 miliona dolara.
Predstavljen je na Baselworldu koji je još uveku u toku. I on je zvanično najskuplji sat ovogodišnjeg sajma.U njega je ugrađeno 1200 dijamanata, uključujući i šest njih veće težine od 3 karata.
Takođe je Hublot 2009 godine predstavio sličan model (sa velikim brojem dijamanata, sa gumenom crnom narukvicom). Njegova cena je bila samo 1 milion USD.
Da li vam se dopada?
Izgleda ko nesto iz bloka 70![]()
Sta znam, mozda bih svario koji dijamantic umesto oznake za 12, 3, 6, 9 ili jos bolje samo veci za 12 manji za 6.... sat bi trebalo da odskace od mase inventivnim dizajnom, inovacijama na mehanizmu, vestom upotrebom luksuznih ili nekih inovativnih materijala (karbon, keramika, neka nova legura...). Nalepi pola kile dijamanata na bilo sta i dobices najskuplji proizvod, ali to je totalna lenjost, odsustvo imaginacije i neukus.
Dodatak: Dzizuz krajst, gumena narukvica i dijamanti...aaaaaaaaaaa, spasavaj se ko moze!!!!![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
meni se bas svidja. da imam 5 miliona odmah bi ga kupio!!!
...Nalepi pola kile dijamanata na bilo sta i dobices najskuplji proizvod... još da ga Lady Gaga obuče u goveđi biftek. Ali, to je ispucala. Šta je sledeeeedeeećeeeeee......?
Poslednja ispravka: umbra (13.3.2012. u 9:24)
...požuri polako...
Bookmarks sajtovi