Strana 5 od 11 PrvaPrva 123456789 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 41 do 50 od ukupno 103
Like Tree35Likes

tema: Zlato kao materijal u izradi satova

  1. #41
    Član Avatar korisnika dr.Duka
    Član od
    21.12.2015.
    Lokacija
    Pozarevac
    Poruke
    451
    Lajkovi
    3522
    Reputacioni uticaj
    81

    Određen forumom Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

    Ljubi ga majka

    "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
    Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)

  2. #42
    Stariji član Avatar korisnika Nenad Arandjelovic
    Član od
    19.11.2012.
    Poruke
    1.723
    Lajkovi
    10354
    Reputacioni uticaj
    21

    Određen forumom Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

    Cela tema je postala smesna,a ne samo oglasi.

    Neka mi samo neko kaze,da vredi dati 450 dolara za ovaj vintage krs,samo zato sto pise Omega i sto ima neku kolicinu zlata?

    Pratim celu temu i zaista ne kapiram neke postove.Koliko ja vidim,ljudi bi zlato stavili u i na sve,pa makar to izgledalo nakaradno ili bez ikakvog funkcionalnog smisla,jer Boze moj,to je zlato.

    Sto se zlata tice,priznajem belo zlato i platinu.Belo zlato je sasvim dovoljno za nakit,ukoliko zelite da se diskretno izdvojite iz mase,a platina za satove,jer ne zahteva neko specijalno odrzavanje i najluksuzniji je beli metal.

    Obavezno procitati ovaj tekst,tice se zlata,srebra i platine.

    http://cenazlata.org/belo-zlato-ozna...znati-o-njemu/

    Sve napisano u mom postu je opsteg karaktera.

    Sent from my SM-G920F using Tapatalk

  3. #43
    Stariji član Avatar korisnika Petar012
    Član od
    29.11.2015.
    Poruke
    1.164
    Lajkovi
    2917
    Reputacioni uticaj
    36

    Određen forumom Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

    Hehe šaljivdžije naravno da sam mislio na bočni segment, a ne prednje zube, nisam požarevački pimp za bočne ispune gde je otpornost na pritisak prioritet a ne gradiranje boje indirektni zlatni inleji su vrhunski. Indirektni jer se prave u zubnoj tehnici pa cementiraju. On topic, nosio bih zlatni sat.

  4. #44
    Stariji član Avatar korisnika Petar012
    Član od
    29.11.2015.
    Poruke
    1.164
    Lajkovi
    2917
    Reputacioni uticaj
    36

    Određen forumom Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

    P.s. Nenade uzmi u obzir da je ovo ebay a svet je pun zaluđenika kojima je 450 dolara/evra mrvica plate i nije im žao da daju te pare eto tako jer im se sviđa. Znaš i sam da u svetu se satovi do 1000 računaju u affordable, nažalost mi smo tu gde smo.

  5. #45
    Stariji član Avatar korisnika sin.er
    Član od
    20.1.2014.
    Poruke
    1.163
    Lajkovi
    9729
    Reputacioni uticaj
    81

    Određen forumom Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

    Citat Petar012 kaže: Pregled poruke
    Hehe šaljivdžije naravno da sam mislio na bočni segment, a ne prednje zube, nisam požarevački pimp za bočne ispune gde je otpornost na pritisak prioritet a ne gradiranje boje indirektni zlatni inleji su vrhunski. Indirektni jer se prave u zubnoj tehnici pa cementiraju. On topic, nosio bih zlatni sat.
    Druže kad ti dodjem tamo bez grillza se ne vraćam.

    Prednji red gore : D A R W I L u reljefu

    Prednji red dolje : S I N N E R u bareljefu

    Ispune sve sa Darwil krunom na gornjoj plohi da kad ugrizem sendviča da se vidi ko je baja.


    I zlatan lanac, kraljevski vez, Darwil medaljon. I djepnjak zlatni Darwil. I ručni naravno.

    I lagano ojhala...
    Poslednja ispravka: sin.er (6.9.2017. u 11:27)

  6. #46
    Banned
    Član od
    11.6.2017.
    Poruke
    236
    Lajkovi
    165
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

    @Nenad Arandjelovic
    Za nekoga ko je hteo kupiti zlatan sat u ovom rangu cene, pretpostavljam da vredi. Ja sam vec sve samo ne rekao - za zlatan sat ne bih dao ni 45 dolara, ali opet meni zlato ne znaci nista. Post je namenjen osobi koja zali sto je propustila priliku da kupi najverovatnije veoma slican sat, posto sam vidjao takve zlatne Longones satove.

    Platina je donekle kao celik sto se postojanosti tice, tako da je to sasvim druga prica. Opet, smesno skupa iz smesnih razloga, ali to na stranu svakako je podobniji materijal od zlata.

    A, da, kao sto je Petar rekao, to je eBay. Tu se za vise stotina dolara prodaju i satovi koji su sedamdesetih kostali koliko i krigla dobrog piva, kao onaj Jump Hour sa krivim kucistem i plasticnim mehanizmom iz ove teme.

  7. #47
    Mlađi član Avatar korisnika Pimpi
    Član od
    5.9.2017.
    Poruke
    51
    Lajkovi
    340
    Reputacioni uticaj
    2

    Određen forumom Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

    +1 nama tu je 450 dollara prosječna plaća, nekom i natprosječna, vani negdje je to četvrtina ili petina prosječne plaće. Evo frend u Danskoj 3 mjeseca i sad si uzima novog Braju, dok je ovdje živio vrh mu je bio neki standardni Seiko. A radi lošiji posao nego tu. To ti je tako lepi moj.


    Sent from my mobitel koji imam koristeći Tlapatlaka

  8. #48
    Stariji član Avatar korisnika sin.er
    Član od
    20.1.2014.
    Poruke
    1.163
    Lajkovi
    9729
    Reputacioni uticaj
    81

    Određen forumom Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

    Ja sam liku u SAD u objašnjavao koliko zarađujem i koliko su mi troškovi života pa me je pitao onako oprezno "are you hungry? I will send you some foodcans"

  9. #49
    Banned
    Član od
    11.6.2017.
    Poruke
    236
    Lajkovi
    165
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

    @sin.er
    Nikako ne smes prihvatiti, te konzerve imaju GMO u sebi - moz' se pretvoris u gustera, geja ili zenu. Ovako mi lepo sa feudalnom poljoprivredom i najskupljom hranom severno od Etiopije i zapadno od Severne Koreje, ne trebaju nama nove tehnologije - vec smo uspostavili cinjenicu da je tradicija zakon i da se ne treba preispitivati.

  10. #50
    Stariji član Avatar korisnika Nenad Arandjelovic
    Član od
    19.11.2012.
    Poruke
    1.723
    Lajkovi
    10354
    Reputacioni uticaj
    21

    Određen forumom Re: Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

    Razumem sta mi pisete,to je ebay,online berza,mnogo ludaka i jos ludjih ponuda.

    No42 ; Znam da je post upucen kolegi Milanovicu,koji izuzetno ceni,voli i postuje horologiju satova u globalu,a posebno voli Longines.

    Sto se tice primera zlatnog vintage sata.Kada vec imas platu od nekih 1000-2000 evra,sto je npr za Bec nesto osrednje(znam sta pricam,pre nego sto neko uskoci bzvz),normalno je da ces uz Armani ili Hugo boss odelo,gledati da stavis neki zaista dobar,nov i moderan dress sat,a ne neki zlatni vintage krs,kome je dusa iznosena,bar ja tako mislim.U tom kontekstu mi je suludo dati 450 usd,pa i 300 usd za onu omegu i slicno tome.Da stoji u vitrini moze,to su satovi za dusu i to je nesto drugo.

    Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    No42 likes this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •