pošto imam običaj da često mijenjam stvari,bilo auto,mobitele naravno tu su satovi koji su meni omiljeni i koje vrlo često mijenjam ili prodajem.izdvojio bih dva sata koja će ostati sa mnom do kraja,to je doxa 58 godište automatik(ne radi joj datum) i vostok komandirski,kojeg sam nedavno kupio maltene nov sat.te satove jednostavno volim ...imao sam sreće pa sam naletio na dobre kupce,između ostalog malo sam i cijenu spustio...to su bili većinom sportski satovi casio prg 40t,suunto x lander military,suunto x10 military,g-shock, ali bi izdvojio jednu doxu navijač koja je bila perfektna i prodam je nekoj engleskinji za 90 eura,a ona bi se još cijenkala a puna ko brod...uglavnom gore navedeni satovi su traženi tako da nisam imao posla sa SMOROVIMA...
Registracija
Help

56Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

). Ono što verovatno jeste bilo da te kazaljke i nisu ispale pre slanja ali moja sreća da su ispale u transportu iako je sat bio dobro zaštićen....zamisli da su mi ispale dva-tri dana nakon kupovine
Tip ima gomilu satova na KP, iz Zemuna, verovatno i trguje, možda i ne proverava sve, pa da poverujem i da nije hteo ništa loše, ne mogu da grešim dušu, otkud znam....ali kad daš npr.300e,kao ja za taj sat, pa ti ispadnu kazaljke....to je da poludiš. Na svu sreću, havarija se dogodila na vreme.

nonšalantnost dotičnog prodavca sa komentarom...."nije to ništa, čas posla se sredi kod sajdžije", čuj...
, samo ti meni pošalji šušku...vidim ga, radi još, ima dosta satova, šarena ponuda, sve i svašta.

Bookmarks sajtovi