Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 74

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Određen forumom Re: Novi sat u kolekciji

Lexus je odgovor Toyote kada se radi o pozicioniranju na tržište visoke i eventualno luksuzne klase automobila, nikako želja i namera da se postane mercedes ili da se približi mercedesu. Mešaš babe i žabe, i to poprilično.

I ne, ne provociraš me obzirom da si i sam priznao da nisi upućen u istoriju časovničarske industrije, pogotovo japanske, pa samim tim i tvoje poruke ne mogu da shvatim za previše ozbiljne. Zašto MarineMaster liči na Rolex? Pa ko kaže da liči? Liči u onolikoj meri u kolikoj ti želiš da liči a činjenica je da dizajn Marinemastera vuče korene iz davnih 60-tih i 70-tih godina prošlog veka i da je reč o tipičnom Seiko izgledu satova. Jole777 ti je dao već odgovor na ovo pitanje koji ti izgleda nisi pročitao jer i dalje vrtiš isto pitanje.
    Sad, mogao bih opet celu priču na temu Seika da vrtim u krug i ne bih rekao ništa pametnije i da pritom bude sažeto od onoga što je već rečeno, pa ću citirati samo jednu od odličnih poruka koje su napisane na prethodnih par strana...

Citat jole777 kaže:
    Ne mogu se nikako sloziti s tvojim razmisljanjem milospinkfloyd,toliko tvrdnji baziranih na osjecajima si napisao da bi trebao jos jedan dugi odgovor pun sugestija koje ne bi prihvatio,zato postoje knjige pa procitaj i sam istrazuj.
    Neces vise pisati svastarije a mozda i promijenis misljenje.Da ,Rolex ima najjaci brend,super.Zbog mene ne treba nitko ulagati milijarde u reklame, prepoznajem kvalitetu kad je vidim.
    Seiko nije vise najveci proizvodac satova na svijetu,tu titulu nosi Citizen.
    Seiko vise ni ne mora proizvoditi satove,mislim da je tvrtka satova u gubitku ove godine.
    Seiko ima vise izvora zarade novaca jer su naplatili svoja istrazivanja i patente i na drugim poljima ne samo luksuznim satovima/proizvodima.
    Seiko se odavno priblizio luksuznim Svicarcima i veliku vecinu je i pretekao,pogledaj ovaj Seiko na link (ne da mi se postat slike) http://people.timezone.com/mdisher/s...sonneriepr.htm
    Ne znam zasto ti je tesko prihvatiti da je Seiko jedan od Velikih.
    Kao da pljujes po Swatchu ali da ne moramo pricati o Breguetu i Blancpainu.
    Vecina je sretna sto ne mora platiti cijenu koju bi neki Svicarac trazio,no zbog razmisljanja poput tvoga bojim se da su ti dani iza nas i ceka nas super skupi Seiko u roku od par godina.
    A ironija je u tome da i kada budu trazili punu cijenu onog sto nude i dalje ces ih ismijavati zbog pet slova u imenu SEIKO.
    Na kraju krajeva, meni je svejedno... Ja ću sa velikim zadovoljstvom staviti na ruku mali Seiko, Citizen ili Casio ali isto tako ću uživati u Rolexu, GO ili jednom Prometheus.
    Neka svako nosi ono što želi, što voli ili što mu društvo nameće, iz razloga koji su samo njemu znani i svi zadovoljni.

Pozdrav
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Stariji član Avatar korisnika Marko 5
    Član od
    5.2.2010.
    Lajkovi
    587
    Reputacioni uticaj
    21

Aman covece mene to ne zanima,Sinn je bolji sat i .

Stariji član Avatar korisnika Marko 5
    Član od
    5.2.2010.
    Lajkovi
    587
    Reputacioni uticaj
    21

DA
    Jel ti sada lakse?

Slične teme

1. CUBUS - hrvatski brend satova