Koliko sam ga ja razumeo, čovek je najuljudnije objasnio šta se sve mora imati za servisiranje mehaničkih satova u jednoj ozbiljnoj radnji a budući da je 7sXX jedan od najjednostavnijih, mislim da je u njegovoj prvoj rečenici sve rečeno.

Citat Branislav Hačko kaže: Pregled poruke
Ne bih želeo da se pravim pametan, ali bih želeo samo da skrenem pažnju šta podrazumeva servis mehaničkog sata, i da li je cena od 25 eur previsoka.
Opšte je poznato da ne rade svi servisi na isti način servisiranje jednog sata.

Servis i servis nije isto,
on je čovek napisao da menja dihtunge poklopca i krunice, neko to ne radi, a opet ima i onih koji menjaju i dihtung stakla pored ova dva.

Tako da mislim da je bismesleno pitati za cenu servisa za 7sXX već je smislenije pitati za određeni sat sa 7Sxx mehanizmom. Nije isto Monster ili bilo koji SKX i recimo neki SNK, a opet svi ti satovi dele isti mehanizam.

Ja sam mišljenja da satove sa jeftinijim mehanizmima tipa nh35/nh36 ne treba ni servisirati, već je jednostavnije samo promeniti mehanizam. Novi koštaju oko 3000 dinara na ebay-u sa sve dostavom, a servisere ostaviti na miru i mučiti ih samo ozbiljnijim kalibrima...