Dobrosao na sajt, drago mi je da sada mozemo da dobijemo neku informaciju iz prve ruke. E jedino sto cu ja uskoro morati da povecam budzet planiran za kupovinu satova, a to nisam planirao ovako brzo..![]()
Dobrosao na sajt, drago mi je da sada mozemo da dobijemo neku informaciju iz prve ruke. E jedino sto cu ja uskoro morati da povecam budzet planiran za kupovinu satova, a to nisam planirao ovako brzo..![]()
Pozdrav i dobrodošlica! I još bolji ostanak na ovom forumu!
How To Kill a $11,000 Watch in Two Easy Steps
Slatko sam se nasmejao, mada nije smešno ali tekst je pun duha.
pa dajte link![]()
next year at this time I'll be a millionaire
ne smemo, zabranjeno zakonom.
aj ne budi lenj, izguglaj. treba ti izmedju 4-7 sec, u zavisnosti od brzine kucanja.![]()
jole777 kaže:
A gresim u kucanju simo,ali mozes na pp
next year at this time I'll be a millionaire
zmaju, nemoguc si.
i jos mora vlada sa svim sto ga je snaslo sada, da ti servira link na tacni... c, c, c...![]()
jole777 kaže:
He, he... od sada će uvaženi članovi foruma malo više da proveravaju ko je prisutan, a još više da paze šta pišu i pričaju (lup...ju). Ja prvi.
Dakle, uvaženi novopridošli članu NickH, sa nestrpljenjem očekujemo sledeće teme, priče, postove, anegdote, stručne i ostale komentare... Kvalitet foruma ode uvis! Pozdrav.
![]()
Pozdrav NickH i pridruzujem se dobrodoslici!
Ovo je stvarno neverovatan osecaj! Odavno pratim tvoj (mada bi bilo bolje da sam napisao Vas) blog i sajt (za Milana Zmaja: Nicholas Hacko Watchmaker i ROLEX OMEGA PANERAI CARTIER watches by Nicholas Hacko, watch dealer Sydney - Australia), ali naprosto nisam znao da je taj eminentni casovnicar iz Evrope, kome sam se iskreno divio - covek sa nasih prostora! Pa jos sada i clan foruma SvetSatova.
Veliki pozdrav,
Vlada
No time to lose
Lepo,NickH.
Ovakve ''priče iz života'' su više nego dobrodošle.Pogotovo kada su začinjene tehničkim detaljima.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala za interesantan tekst, siguran sam da će ih biti još.
Bookmarks sajtovi