Pre nepunih godinu dana kupio sam Diesel sat u radnji STR "KIĆA" u tržnom centru Skver u Užicu.DIESEL� Watches Analog:Watchess Analog DZ1131
Za to vreme sat je preko dva meseca bio na popravci!!
Mesečak dana posle kupovine sat prvi put staje. Odnosim ga u radnju i tu mi kažu da je problem baterija koja je zamenjena i baterija naplaćena 300 din (popravka trajala 10-ak dana). Tom prilikom poklopac sata je toliko izgreban, kao da ga je skidalo dete kašikom. Mesec dana posle toga sat ponovo staje, ponovo ga ostavljam u radnji, i problem ponovo baterija, koju ovaj put posle svadje sa gazdom nisam hteo da platim (popravka 10-ak dana). Pre 3-4 meseca sat PONOVO STAJE, ista procedura, ostavljam ga u radnji i dobio sam ga tek za 47 dana!!! Tada prvi put dobijam i kartončić da je sat bio u servisu (što me navodi da je gazda dva puta sam otvarao sat zbog baterije). Kada sam dosao da podignem sat primetio sam da su otpale crtice za 8 i 10(ponovo 10-ak dana popravke).
Pre tačno mesec dana se desio poslednji kvar kada sam izašao u grad i primetio da je sat potpuno zamaglio iznutra. Sutradan sam ga odneo u radnju i od tada me nisu zvali. Danas sam otisao da vidim šta je sa satom, da bi mi radnica 'ladno rekla da je gazda zaboravio da pošalje sat u servis!!!Tada sam stvarno poludeo i poslao ih sve u ....... Za sve silne popravke na satu u garanciji stoji da je samo jednom bio u servisu, na šta gazda odgovara da on nema ništa sa tim i da je kriv servis u Beogradu.
Nadam se da se nisam previše raspisao ali sam morao da podelim svu gorčinu i razočaranje sa ljudima na forumu i da posavetujem da dobro razmisle sta kupuju i od koga kupuju.
Iza svih reči odgovorno stojim svojim imenom i prezimenom.
Ivan Šobotović, Užice
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Em sto si kupio krs od sata em usluga "na nivou" ....cccc... Iskreno, ja se na ovome ne bi zadrzao, tuzio bi doticnu "firmu" od koje si uzeo sat...pa bre majku mu poljubim da li ima u ovoj zemlji nekoga ko ce stati na put ovakvoj mafiji i zastititi nas kupce...!!!!!!!
Jesi li se obratio udruzenju za zastitu potrosaca? Koliko si platio sat? Uostalom nije ni vazno koliko si platio, ako je sat pod garancijom jos uvek, trazi da ti zamene sat novim ili da ti vrate pare!!

Bookmarks sajtovi