24Likes
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 9
Re: Nadmenost, bezobrazluk, marketing, ili prosto borba za mesto pod SWISS suncem?
Znam da je bilo kvarcnih 70tih i 80tih godina. U skorije vreme nisam zaista naisao na ista drugo osim automatika.Prakticno ni ne pomisljam da se tako nesto nalazi kod njih. Opet, kolega Haifisch je u pravu apsolutno. Iza brenda se mora stajati. U jednom razgovoru za monochrome watches koji sam nasao iz juna ove godine, jasno je Jupp rekao u jednom momentu ''come to visit us, there is nothing to hide here at Fortis''. Medjutim, o istoriji kvarcnih modela nema ni reci ni na sajtu a ni u bilo kom drugom mestu. Naravno, cim ih ne proizvode vise, nije im ni cilj da potenciraju tu pricu, ali malo etike ne bi bilo na odmet ipak.. Meni se cini da je novi vlasnik zeljan da postane upamcen kao veliki reformator i da mnoge druge ostavi u prasini. Cilj mu je da dodje na nivo Tudora, Brajtlinga ili IWC-a. A opet, agresivno na neki nacin, i to sa najavom ''vidimo se 2023'' a ovo sve pre mene je bila greska da se dopadnemo svima, sada cemo svima da pokazemo sta mozemo. Ne znam samo sta ce biti ako 2023 ne zazivi kako je zamislio i treba li Swatch da mu odgovori sa istom ironijom posle... Zato je svako omalovazavanje u horologiji prosto nepotrebno.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi