5Likes
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Mehanički satovi u extremnim uslovima
Evo resio sam malo da ozivim ovu temu
Sta da vam kazem, nisam izdrzao, morao sad ovo probati. Test ovog dubokog smrzavanja me je intrigirao od kad sam ga procitao. Shvatam ja da vecina satova ovo nazovi mucenje moze izdrzati , samo se retko ko od nas i usudi to da uradi. Obicno svoje ljubimce zimi pod rukav uvlacimo, zar ne
E pa ja NISAM takav
. Kad god nosim sat i setam, pa i Speedmaster i da je minus 20 sat je van jakne
Sad sam resio da oprobam taj deo testa koji se odnosi na smrzavanje, ali sa SKX007 naravno
Vrlo jednostavno, sat sam stavio u casu vode i direkt u friz. Tu je stajao do potpunog smrzavanja i pucanja case
Hteo sam ipak da produzim test na 24h ali posto se od leda nije videlo da li sat radi a casa je pukla, iskreno malo sam se uzentao. I posle otapanja, sat naravno radi, sa +-0s odstupanja. Sad sam presretan, jer se dokazao na delu. Foto sesija u nastavku
Prilog 4873Prilog 4872Prilog 4875Prilog 4871Prilog 4863
Prilog 4861Prilog 4864Prilog 4866Prilog 4868Prilog 4869Prilog 4867Prilog 4858Prilog 4859Prilog 4859Prilog 4874Prilog 4865Prilog 4862
Naredne nedelje, idem da lezim na kliniku, rehabilitacija ledja, nosim SKX na ultimativni test. Rehabilitacija se sastoji od magneta, struje, parafina, vezbi, bazena sa golim babama...i sve ce on samnom na ruci prolaziti, ne skidam ga. Ovo poslednje ako prezivimo obojica.....
Poslednja ispravka: nikola0406 (31.1.2011. u 21:15)
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi