Ne znam zašto si ostrašćen toliko, osim ako ti nisi onaj ostrašćeni sa foruma koji pominješ.
Kako god, u pravu si ovde delimično, a ako si to ti bio tamo, bio si u pravu i tamo, iako se tamo nisam hvalio, već sam došao kao i ovde po savet vezano za carinu i shipping.

Kad je sat stigao bio sam zadovoljan zbog male carine i zbog samog sata koji na prvu zaista izgleda odlično i tako isto deluje u ruci. No, kao što sam rekao tamo na forumu, meni nije bitan prestiž ni statusni simbol, kupio sam ga je mi je taj design neprevaziđen i ne može se ništa slično pronaći za moj budget, a kako volim mehaniku uopšte za taj novac bih dobio design koji mi se dopada i mehanizam koji po iskustvima ljudi radi korektno.

Ali, problem nastaje kad saznam da je ono što se vidi nazad samo dekoracija i da je mehanizam sakriven ispod, sa sve lažnim zupčanicima zaslepljenim za metal, lažnim komponentama koje samo imitiraju neko dešavanje.
Nazovi me naivnim, ali ja to nisam očekivao. Ja sa replikama nisam imao iskustva i mislio sam dobiću ono što sam do tada imao samo malo kvalitetnije, a imao sam Parnis sa realnim ST3600, jeftin i nekvalitetan, ali realan sat koji je to što jeste i napred i nazad, koji mi je bilo uživanje nositi, za razliku od ovog.

Neki specijalni savet ovde nisam dobio je ga zapravo i nema, stvari su jasne kao i moja greška. Možda sam više hteo da podelim svoje iskustvo i nezadovoljstvo, dok sam u isto vreme znao šta treba činiti, jer sam odmah uzeo Orient Explorer.

Može tema u lock ako smo zalutali vam pravilnika, možda te to napokon odobrovolji.