Meni je sat toliko važan da sam se jutros u 6 sati sa pola puta do firme vratia nazad po sat .
Meni je sat toliko važan da sam se jutros u 6 sati sa pola puta do firme vratia nazad po sat .
Poslednja ispravka: Shmizla (2.12.2011. u 12:36) Razlog: Korekcija naziva teme
hahahaha!ma meni je prazan dan bez njega, kao da sam kreno sa jednom carapom na nozi!
moji u firmi se smiju kad ja donesem sat pa ga poliram cistim krojim kaise i tako ja kad nemam sat masem rukom pa sam sebi budem blesav
naravno treba se znat sta je za rad i izlazak ne ide jedno sa drugim
Ista prica, znam jos i da poviknem ako ga neko zakaci, ali mi svi oprastaju, znaju da je to deo mene. Najace zezanje je, aj da castimo Igor dobio novog sina na ruci!![]()
mene smatraju cudakom malo malo pa drugi sat imam srice sta poslovodja isto voli pa mi ne zamjera
-ne znam, da li možete zamisliti moju muku. Trenutni posao koji radim, ne dozvoljava mi nikako sat na ruci. Zabosti ruke u masnu mašinu skučenog prostora, teško koji model izdržava, pa čak i G-Shok . Čak i da se takav model ne polomi, ja ne mogu sa satom dopreti do svakog ugla mašine (viljuškara). Jeza me `vata, kad moram ,onako masnih ruku, izvući mobilni da vidim koliko je sati. Znači, osudjen sam na patnju u toku radnog vremena. Jezivo, jer mi je tada možda i najpotrebniji.
Naravno, čim se završe radne obaveze, sat se "obesi" na ruku, sa kojim i spavam. Sat na ruci je potreba, a ne fetish, to je moje mišljenje i da.... vrlo mi je važan sat na ruci.
Pazi, uvek postoji stari dobri dzepni sat![]()
Poslednja ispravka: tolarbo (3.12.2011. u 1:25)
dobia sam sat arnette sa myotinom mašinom neispravan ostecen u firmi sam ga ispolira spojia prominia mašinu zalipa kaiš i sad je sat ok lik sta mi ga je poklonia cudi se kakav je ispa
Bookmarks sajtovi