16Likes
-
11
Post By Haifisch23
-
2
Post By Bojan Savic
-
3
Post By Haifisch23
-
Re: Gde se proizvode Longines satovi?
Zanimljive informacije, @Haifisch23. Ne bih mogao da pogodim nikad da bi se nekome isplatilo da salje na poliranje preko sveta 
Juce sam bas bio da probam Conquest 39 modele i prilicno se razocarao. Na crnom modelu su napravili brojcanik tako lose, da imam utisak da je sisao sa sata od 100e ili sa wish kopije, a ne sa sata od >1000e. 'ladno su nekom sugavom sivom mat bojom odstampali ono sto bi trebalo da budu aplicirani metalni indeksi u visokom sjaju. Rezultat je brojcanik koji izgleda ravno 2D, jeftino i nikako ne reaguje na svetlo. Sve ovo sivo na slici je farba, ne metal.

Zanimljivo, na plavom modelu su odradili metalne, ali su ispustili da stave luminaciju na i na kazaljkama i na brojkama. Izgledaju nekako isprazno, mozda vise za dress sat, a ne za conquest koji se predstavlja kao avanturisticki sat a sve namene. Ne razumem zasto nisu iskoristili iste brojke kao na hydroconquest koje su kao na exploreru, metalne i punjene luminacijom. Savrsene za takav tip sata.

Kuciste i narukvica su mi se dopali, kazaljke isto (osim na plavom), super stoji sat na ruci sto se tice dimenzije i oblika, obrada je dobra. Ali ova glupost sa farbanim indeksima mi je nedopustiva u tom cenovnom rangu. Plavi je donekle bolji, ali i on mi je isprazan.
A bas sam zeleo da mi se dopadnu, na papiru ima toliko smisla uzeti tako nesto i ustedeti silne hiljade
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi