Valjda jedna od najgorih i najmučnijih stvari prilikom putovanja u inostranstvo.Viza... čekanje u redovima, prikupljanje gomile dokumenata koji uključuju i zdravstveno stanje tetke i teče sa salaša u malom ritu, a na kraju ti niko ne garantuje da ćeš zaista i dobiti vizu.
Ja sam sad bio u Sloveniji, dobio vizu samo na par dana, pola obaveza nisam odradio, a o obilasku Italije i o poseti rodbine u Austriji sam mogao samo da maštam.
Često pozavidim drugarima iz Slovenije kada čujem njihove priče o proputovanjima kroz Evropu.
Ostaje mi samo da se nadam da ću u julu/avgustu dobiti vizu na duži period i ako bude zdravlja i sreće, jedan Dievas vintage će mi zasigurno isprazniti novčanik!![]()
![]()
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Viza... čekanje u redovima, prikupljanje gomile dokumenata koji uključuju i zdravstveno stanje tetke i teče sa salaša u malom ritu, a na kraju ti niko ne garantuje da ćeš zaista i dobiti vizu.
Ja sam sad bio u Sloveniji, dobio vizu samo na par dana, pola obaveza nisam odradio, a o obilasku Italije i o poseti rodbine u Austriji sam mogao samo da maštam.

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi