Novak Djokovic u novom promotivnom spotu za Seiko Premier Kinetic.
Novak Djokovic u novom promotivnom spotu za Seiko Premier Kinetic.
Mr feminizirani(da ne kazem nesto gore) je postao TAG ambasador. Vreme je da se prodaje Tag...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ovo im je dobar potez, CR7, haha Mr feminizirani, pravi izraz, da ne bude nesto teze, to samo mislim na njegov izgled sto se tice terena skidam kapu. Ali Tag je napravio super marketinski potez.
Jel on bio ambasador Franck Muller-a? gledao sam neki FM, negova LE pa predpostavljam da jeste
A evo ga
Ovaj je bas pravi za njega, vidi sedmica od dijamanata![]()
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (28.4.2014. u 14:53)
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Preteče me RUS na pola pisanja... LINK
Nego, jel ovaj otvoreni rukav na kosulji neki novi fazon ili ja imam zastarela shvatanja ? Sto bi reko moj deda, "u moje vreme je tu bilo dugme"![]()
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Au, ja na to nisam ni obratila pažnju.Mora da je neka nova moda i dizajn.
Samo bih pridodala da je po meni ovo jako dobar napredak za Ronalda. Ukoliko se prisetimo da je u pređašnjem periodu nosio upadljive i dizajnerski "čudne" satove + to da je bio ambasador Time Force satova.... Moramo priznati da je TAG odličan izbor.
Ipak sam ja siguran da je tu tag bolje prosao, ronaldo je nenormalno poznata faca, za koga god da se odlucio dobija dobre pare a za sat mu je svejedno posto fabriku satova moze da kupi.
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Bookmarks sajtovi