"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Da to je vec tradicionalno od strane Rolex-a da najbolji studenti krajem godine dobiju nagradu. I meni se cini da Rolex ima najpoznatije ambasadore.
Stvarno lepo od njih.
Samo potvrdjuje njihovu velicinu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
I predan rad na marketingu.....![]()
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Naš prvi, a inače drugi reket sveta Novak Đoković završio je saradnju sa renomiranim švajcarskim proizvođačem satova "Audemars Piguet" i postao zaštitno lice nama mnogo više poznatijeg brenda "Seika".
O finansiskim detaljima, i da hoćemo ne možemo raspravljati jer do njih ne možemo ni doći, a Novak se trenutno zadržao na novom Astronu.
Više o tome možete videti ovde:
Press_Release | SEIKO WATCH CORPORATION
Mišić M.
Bah,nisu se pretrgli! Jedina nepoznanica je "divers" ali ne vjerujem da je neka viša klasa.
pa vala bas, sad su me malo razocarali, mogao je bar za "Tokom večeri će nositi..." da padne neki GS
...ni Nole nije dobio GS , a vi ga tražite ovde po forumu![]()
Pa kako mislite da dobije JDM model ? Pa nije on japanac ...JDM je jedino mogao naš fuZbaler
Piks(i)eta da izčupa
Victorinox - real steel with mechanical soul
Ja mislim da je Nole video nas forum, pa onda ko veli kad ga na tom forumu tolko reklamiraju i hvale mora da je bas dobar taj Seiko i tako je raskinuo ugovor sa AP.
Bookmarks sajtovi