1.Zenith - Neverovatan dizajn,El Primero mehanizam,vrhunski materijali se koriste za izradu i ceo imidz koji prati zenith,modeli sa tourbilllonom izgledaju nestvarno
2.Omega- Za mene, kada pomislim na vrhunski sat pomislim na Speedmaster moonwatch, od malena mi je omega bila pojam za vrhunac u casovnicarstvu,na svakoj Olimpijadi letnjoj ili zimskoj oni su zaduzeni za merenje vremena,i jednostavno Omegini hronografi su prelepi,svi do jednog,stari,novi, nije bitno,legendarna firma,sa legendarnim satovima.
3.Seiko -Cudo od satova.Verovatno firma koja za ulozeni novac daje najvise.Svi satovi imaju samo Seikove mehanizme,i nikad,ali nikad se ne kvare.Imam vise poverenja u Seika nego u bilo koji svajcarski sat,barem sto se tice problema.Imaju bukvalno sat za svakoga, i sto se tice cene, i dizajna.Svidjaju mi se Sportura satovi cija je zavrsna obrada i kvalitet na neverovatnom nivou,i nove Anante koje posramljuju svajcarce koji su duplo skuplji.Svaki ljubitelj satova bi trebao da ima barem jedan skuplji seiko i da prema njemu meri druge satove
Registracija
Help

8Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi