- Forum
- O FORUMU
- Info
- Poziv na predavanje Vladana Stevanovića „Istorijat nemačkih satova - putovanje kroz vreme"
102Likes
-
Re: Poziv na predavanje Vladana Stevanovića „Istorijat nemačkih satova - putovanje kroz vreme"
Evo i ja da se javim. Nikako nisam stigao ranije.
Ja sam iskreno mislio da ce biti malo vise posetilaca. Predavanje je bilo lepo i kompletno. Mislim da je lepo pokrilo sve najvaznije crte nemacke industrije i da je bilo sve lepo upakovano tj nije bilo preopsirno. Mada ima nekoliko firmi koje Vladan verovatno nije stigao da pomene, npr. Mauthe, Hermle, eventualno i Braunove fantasticno dizajnirane satove, budilnike i sl koje su dizajnirali Dietrich Lubs (najvise), Dieter Rams itd. Mada je Braun radio na spoljasnosti, a ne na unutrasnosti sata.
Meni je drago da sam upoznao ljude sa foruma, jer nikako da dodjem na neko okupljanje ili da se malo vise aktiviram ovde. Zelja nije problem. Inace podrzavam inicijativu odrzavanja ovakvih predavanja. Nadam se da ce ih biti jos. Predlazem da se obezbede i neki snimci (recimo rad mehanizma itd) ili cak "zivi" eksponati.
Mislim da bi jos vise priblizilo ljudima zanimljivost satova (svih vrsta). Na predavanje sam otisao jer volim nemacke satove, prevashodno starije a povoljne. Mada ni novi nisu losi.
Sa vecinom stvari sam bio upoznat, ali nije skodilo da se saslusa jedno predavanje gde je sve na tacni. 
Naravno povodom predavanja sam nosio nemacki sat, Dugena Watertrip sa Dugena 2116 (tj. Durowe 7425/2).
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi