Nadja insistira da bude uclanjena jer je stize sat a ne moze na da se registruje jer joj roditelji nisu kupili racunar...ima li pomoci ?
Hvala
Nadja insistira da bude uclanjena jer je stize sat a ne moze na da se registruje jer joj roditelji nisu kupili racunar...ima li pomoci ?
Hvala
next year at this time I'll be a millionaire
Pozdrav svima,
obaveštavam vas da je za sutra ujutru planiran upgrade foruma na najnoviju verziju, tako da se unapred izvinjavam zbog nedostupnosti foruma i mogućih problema u radu koji mogu nastati nakon toga, a kojih nadam se neće biti.
U toku sutrašnjeg dana ću postaviti obaveštenje o novinama koje donosi nova verzija, kao i o greškama koje su u njoj ispravljene.
Pozdrav.
Obaveštavam vam da ću privremeno deaktivirati funkciju Poslednje Aktivnosti, kako bih proverio njen uticaj na performanse foruma.
Meni se čini da ova funkcionalnost nema baš neku preteranu vrednost, ali bih zamolio i ostale da prokomentarišu, kako bih na kraju doneo odluku da li da je zadržim ili ne.
Hvala unapred.
Pozdrav.
meni prosli sistem funkcionisanja bio nekako pregledniji i jednostavniji...
poslednje poruke u 3 i 7 dana su bile najbolje opcije.![]()
Preglednija je bila stara opcija za 3 i 7 dana i voleo bih da se vrati.
Ne znam da li je pomenuta opcija (/Forum/Poslednje poruke 24h) ista kao /Brzi linkovi/Danasnji postovi? Ako jeste - ja je jako cesto koristim jer mi opcija sa Neprocitanim postovima ne radi uvek kako treba t.j. desi se da imam dosta propustenih neprocitanih postova. Takodje sam opcije za 3 i 7 poslednjih dana koristio cesto.
No time to lose
Opcija za pretragu foruma za period od 3 i 7 dana je ponovo aktivirana.
Navalite sa korišćenjem!
Pozz!
Poštovani članovi
Trenutno je nemoguće postavljanje video klipova.
Radi se na otklanjanju problema.
Zahvaljujemo na razumevanju![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ako ce ubrzati rad, naravno.
Iskreno nisam do sad koristio tu funkciju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi