192Likes
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 16
Re: Apple pametni sat
Ljubitelji satova, Apple nije firma koja ce napraviti jedan sat i zavrsiti sa tim. Ovo je potrosacko drustvo, a tehnika se stalno unapredjuje. Ocekujem da Apple krene da izbacuje nov sat svake godine kao sto izbacuje i iPhone, inace od njihove zarade (zbog cega su ofkors i usli u sve ovo) nema nista. VEOMA mi je zanimljivo da cujem komentare ljudi o ovom satu koji inace koriste iPhone. Svi se moramo sloziti da vecina ljudi koji koriste iPhone su klasicni hipsteri, koji kupuju sve sto je moderno. Apple je primetio rupu u trzistu (u smislu da nije dovoljno reklamirana, iako postoje slicni prizvodi koji se bombasticno ne najavljuju). Apple je najvrednija firma na svetu jer proizvodi najveci hype sa svojim proizvodima iako konkurencija je cesto bolja.
Mene iskreno sve u vezi Apple imena neverovatno nervira (kao i VW kao jedini auto koji "vredi" ili Alfa Romeo kao auto koji se "stalno" kvari itd), jer sam naucen da sporim predrasude, sto negativne sto pozitivne.
Da se vratimo na vrednost ovoga. Model koji jos nije ni izasao a kad ga zameni sledeci ce vredeti kao i bilo koji iPhone prethodne generacije, a onaj iz prethodne duplo manje, znaci tezice nuli za 3-4 godine. Trziste satova ne dozvoljava da satovi tako brzo gube vrednost kao mobilni telefoni, tako da se ova sarada (ne znam kako drugacije da je nazovem) da se kod ljubitelja satova (kakvi smo mi ovde) brzo zavrsi. Na zalost, pravi ljubitelji satova cine manje od 1 % populacije na svetu, tako da ce populacija kojoj se Apple obraca i dalje biti "verna" praznjenju novcanika.
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi