Prvo hvala Krstinu za predstavlanje. Znao je on sigurno kakvi će biti komentari ali ipak treba neko i "prljav" posao da obavi tj. da predstavi "pametne satove" . Golema je muka saradnička.
Da i ja kažem koju mudru. Sat mi se ne dopada. Kao što već rekoše na postoje pametni satovi ovo su multifunkcionalni-komunikacioni ( jednog dana možda i teleportujući ) uređaji koji između ostalog pokazuju vreme. Da li je ovo budućnost, rekao bih da nažalost jeste. Po meni ovo jeste neki uzrok buduće krize u časovničarstvu ( neka buduća kvarcna kriza ). Luksuz među satovima biće i dalje tražen PP,VC itd. ali oni koji danas provode vreme na društvenim mrežama i sl., ove uređaje dočekaće raširenih ruku. Na sreću ili na žalost. Dakle mlađe generacije koje retko i nose satove jesu ciljna grupa. Ne bih se čudio ako bi za koju godinu neki poznati proizvođač satova napravio neki pametan sat a sve zarad opstanka.
Bilo je i ranije pametnih satova kao npr Seiko sa tv-om i sl. ali vreme je bilo drugačije, softverska i hardverska ograničenja brojna. Danas je pogodno tle za kojekakve stvari.
Što se mene tiče meni pametniji sat od G-Shocka ne treba.
Registracija
Help

192Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
.

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi