dizajn treba da bude veoma veoma jednostavan a ujedno i lep, elegantan, ne bi li se svideo svima...
![]()
dizajn treba da bude veoma veoma jednostavan a ujedno i lep, elegantan, ne bi li se svideo svima...
![]()
Seiko SKX007
Majstor Pugo nam uradi kais i narucimo po jedan NATO i dobijemo 3 u 1.
mislim i ja da je to to..
next year at this time I'll be a millionaire
+1 Ajd, ja sam već rekao više puta, al` reko, da se ponovim. I ja sam za istu senzaciju ! 007 + strap by Pugo !!!![]()
Izgleda neki virus hara među posetiocima sajta. Verujem da su svi mislili na SKX171 ali im se tastatura zabagovala![]()
Zar niko ne zeli ni jedan model Orienta, cccEto, moj predlog je Orient blue mako
Haaaaaaaaaa !!!!!!! Evo ga moj brat !![]()
![]()
![]()
Brate moj, meni se taj Orient svidja, već mislim da je malo problematičnije na njemu napraviti cifer, koji će nositi neke od osnovnih boja foruma, a to su žuta i crna. Ja ne mogu taj sat nikako da zamislim na nekom srpskom limitiranom ciferu. Ti još i znaš (za razliku od mene) da barataš u fotoShop-u , pa ajd malo potstakni maštu... ti znaš da imamo vrlo sličan ukus (da ne kažem isti) , te mislim da bi to ,kako ga ti vidiš, biop dobar predlog...![]()
E sad‚...ne znam da li sam negde propustio to, ali jedno pitanje imam... odkud sad to da su žuta i crna osnovne boje? Jel bilo reči o tome, ne čitah sve. Ja sam mislio da se ne štampa logo, već da se izradi, ako je izvodljivo nešto kao sto Seiko 5 ima. Tako metaliziran, trodimenzionalan... Po meni je Orient bolji iz razloga što je jeftiniji, što ga (skoro)niko na forumu nema, pa ne bi došli u situaciju da puno članova odustane od kupovine SS sata zbog toga što takav već ima. I da, ja svo vreme mislim na RAY mako, tj na novi. A, može biti i crni, ne mora plavi
![]()
Bookmarks sajtovi