Bas mi se svidja ''Doxa'' AmfiCrno-narandzasta kombinacija je isto super... Ja ne bih dalje isao. Keep it simple...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Svaka cast.Ova zadnja verzija sa vecim ciframa odlicno izgleda.
Hvala na pohvalama!
Da rezimiram za danas. Cini mi se da je vecina za crno-narandzasto. Gogmajster i ja smo danas ostali u manjini.
Evo primer Klasika sa proizvoljnim standardnim bezelom:
dakle sve je standardno, osim brojcanika i sekundare koja je hromirana (vec vidjeno) ili crno ofarbana (ja to jos nisam video).
A ovako bi mogla da izgleda nakon doterivanja sa Murphyjevim bezelom (on ga vec odavno ne radi ali zato rade braca ukrajinci) i sa insertom od SKX011 (jes' kad bi moglo da se nadje)
![]()
Uh ova Željko va želja je prelep..bas bas lep.
next year at this time I'll be a millionaire
Balavi za ovu crno naradzastom..sto kaze brada ko Doxa
next year at this time I'll be a millionaire
Ala ga skroji svaka ti cast,brutalno izgleda,crni mi je lepsi.
Odličan poslednji!
Se soglasuvam so Mr D posledniot![]()
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Nema šta... ovo je vrh za sve vidjeno do sad. Trud veberz-a nam je doneo sat oko koga se većina složila, samo još dovoljno zainteresovanih i to je to. Odličan izgled, sasvim korektan kvalitet, prihvatljiva cena.... ja to više nebi dir'o ;-)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi