Citat PedjaSD kaže: Pregled poruke
@vladas, hvala na informaciji, ponekad sam "lazy" da tražim ali ovaj info mi je godio pogotovo što je u pitanju DD modul, lepo je to znati. Inače video sam i da jedan od Monaco satova ima 2892 sa DD modulom, i svi hvale te kronografe... prema tome i Tudor se ovde pokazao kao ozbiljna firma jer zna šta da stavi u svoje satove.
@anbeast, i ja bih voleo da neko od tih proizvođača čuje glas nas, korisnika i kupaca satova pa da malo ojačaju "srca" tih satova... ali sam takođe svestan da bi to verovatno bio i mač sa dve oštrice, tipa "ok, hoćeš 2892 unutra cena je viša za $1000"... etc. Nažalost, praksa i teorija se često razilaze... nadam se da će jednom čuti i nas, pa ćemo da kažemo svoj stav, do tad nam ne preostaje ništa drugo do pisanje po forumima.
I evo, iako sam u ranijim postovima imao malo oštriji stav prema Tudoru, želeo pred svima da iskažem svoje divljenje prema novom Pelagos-u koji je izrađen od titanijuma. Izgleda VRHUNSKI!
@PedjaSD,
U poređenju sa BB kako se tebi čini kvalitet izrade Pelagosa i koje su bitne razlike (na stranu sama koncepcija dizajna koja je dijametralno suprotna zimeđu ova dva modela)

Hvala unapred.