Upravo sam ih zvao imaju samo k1 na stanju
Upravo sam ih zvao imaju samo k1 na stanju
Kupim sat u sensu, a u slucaju nekog kvara ili moje nepaznje, odem u vitanov servis i narucim deo koji se pokvario ili ostetio i gotova prica, negde delova i popravka seiko satova u Srbiji sigurno ima...tih 4h ustede mi je 1/4 sata...a u zemlji cu sigurno naci nekog dobrog casovnicara i original seiko deo.
Meni je najvaznije da su u sensu satovi ORIGINAL! A jesu,zar ne?
Pokvarice se Seiko,ali nekad i negde...
Ocigledno je da sense nabavlja satove van evrope i van seiko zvanicnih kanala ali to je sasvim ok ako je cena ok,koliko vidim za neke seiko satove imaju maltene istu cenu kao da ih kupujeto preko, plus preko ima jos carina i zulum.
Vitanov je skuplji ali je ovlascen ovi su jeftiniji ali nisu pa svako moze odabrati sta zeli.
U svakom slucaju najjeftinije je preko sensa, gledao sam malo i strane sajtove cena im se krece oko 200 dolara ali kada se tome doda porez i ostale dadzbine sat ne ispadne ispod 24-25 hiljada tako da se to nesto i ne isplati....globalna seiko garancija pitse da vazi godinu dana... jedino ne znam kako se satovi krecu u rumuniji? da li se isplati kupiti ga tamo?
Poslednja ispravka: lorimer (1.10.2012. u 10:42)
Ja sam nedavno gledao satove u Rumuniji, i cene uopšte nisu povoljne. Cene su veće nego u sensu, na primer. Možeš da računaš na neku malu uštedu ako povratiš PDV (24%), ali mislim da se za satove od 100-200€ ne isplati takvo cimanje...
Doduše, moram priznati da sam satove gledao u tržnim centrima (Iulius u Temišvaru i Polus u Klužu), možda ima i nekih povoljnijih prodavnica.
Bookmarks sajtovi