Re: Seiko 5 satovi clanova foruma
Ja ne znam, nesto i ne razumem taj tekstic.:dontknow:
Da je mehanizam dobar, jeste, ali ni blizu da bude najbolji, a jos manje najprecizniji. To sto se navija u oba smera, nije nista specijalno. Ono za nasilno hakovanje, vracanjem unazad moze svaki sat.
U principu marketinski tekst prodavcca kako bi prodao sat.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo prva malo bolja fotka mog Seika 5 SNZH71 :)
Prilog 72562
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Kokorajko kaže:
Pozdrav svima!
Ovo je moj prvi post i u njemu želim da predstavim jedan vremešni Seiko. Nadam se da se niko neće ljutiti što nije legendarna petica, ali ima skoro 40 leta, i sigurno će vam se dopasti.
Kada si za neki sat emotivno vezan, ostaces takav i moze ti neko pokloniti ne znam kakav sada sat, ali uvek kada taj stari pogledas ima da mrdne nesto u grudima. Tako i treba ljudi smo. pozz
evo i moje 5ice, za koju me vezuju samo ruzna secanja(meseci cekanja carina pdv itd). sunca se 8)
Prilog 72587
1 Priloženi(h) fajl(ova)
evoje moja 5-ica, juce sam dao mobilni za seiko nisam mogao da odolim,na netu sam nasao samo jednu sliku koja se podudara sa ovim mojim tako da bi mi vise informacija dobro doslo ,na ciferu pise 7s36-03k2 , na poledjini koja je providna 7s36-02m0 a4 a na mehanizmu 7s36b
Prilog 72974
treba je malo srediti
danas sam se uclanio ovde,sve lepi satovi,seiko je najbolji sat za mene,imam seiko 5 automatic blue dial.
EATOS
Dobrodošao :)
Ne bi bilo loše da postaviš fotku tvog sata.
hvala druze na dobrodoslici,postavio bih,ali ne znam kako,ali evo linka koji sam nasao,Seiko 6119-7510 21 Jewel Automatic November, 1974 | Flickr - Photo Sharing!
ovakav je moj sat,ocuvan je kao ovaj na slici,iz 70-80-ih godina je verovatno,sad precizno ne znam,ali za mene je bomba,takodje imam jednu festinu,ova.Festina 16003/4
samo je narukvica tamnobraon,i seiko 7009-3040,to je sve sto imam,postavoci i slike uzivo kad provalim kako.
Evo imas na ovom linku uputstvo za postavljanje slika.
http://www.svetsatova.com/forum/f62/...rumu-1191.html
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 74310to je taj,nisam znao da mogu i ovu sliku da postavim,hvala rus na pomoci.