Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 23
Like Tree27Likes

tema: Citizen H800 - AT8030-00E i AT9015-08E

Threaded View

Stariji član Avatar korisnika SHIBUMI
    Član od
    2.2.2012.
    Lajkovi
    2923
    Reputacioni uticaj
    174

Određen forumom Re: Citizen H800 - AT8030-00E i AT9015-08E

Lep izbor si napravio, video sam ih uzivo, ali koliko ti je zaista vazna ta radio-kontrola, ako nije toliko, onda...

Ovaj dole je na mene ostavio najaci utisak, bar te nedelje. Steta...

Citizen Eco-Drive CA0525-50L /PVD

Imas mogucnost da dodjes u posed sata koji se izdvaja svojim izgledom i kvalitetom materijala.

Sat koji ne moze da ne privuce znatizeljan pogled, besramno ce odati svog vlasnika, covu sa istancanim-rafiniranim ukusom. Sa tim neverovatnim smislom za osecaj.

Svakako poseban, predstavljen krajem prosle godine, kao i ostali sa liste. Sa cenom koja je vise nego povoljna.

Jos ako ti drugar zivi u nekom vecem gradu, i jos ako ima neki
    Chinatown, sa krstenim-licenciranim radnjama za satove, a veruj mi oni, chajnezi su ludi za satovima, ihaaaa...

Ima da ga dobijes bar za $ 280,00-300,00 dolarosa amerikanosa max. Samo ako ti drugar ume da kaze: Vec sam ga gledao u jednoj drugoj radnji odmah tu iza coska, davali su mi za $ 300,00 ako mi ga vi dajete... Pa onda jedna duza dramska pauza, za $280,00, uzimam ga. Na pitanje prodavca da li placa keshijanom, tu je prica gotova, odma potvrdno klimne glavom i sevne keshijanu.

Sledeci koji je privukao moju paznju je bio...

Citizen Eco-Drive Nighthawk CA0500-51L

Neko ce reci; Eh... Titanijum...Ko je imao i nosio velike satove od istog mu, taj zna zasto.
    A grebanje i guljenje... Ej.. ogrebala maca, karakterni oziljci koji zivot znace.
    Ovba sata izgledaju opako, na ruci leze kao dujpe na noshi.

Ako si za vrhunska uzbudjenja koja nudi Citizen, onda baci pogled dole.

Citizen Eco-Drive Altichron BN5035-02F

Jos jedan koji izgleda kao milion dolarosa, i koji me je naterao da se zapitam: Sta ja ustvari zelim da budem kada porastem? Pilot, lekar, pekar, apotekar...

Ako bas insistiras na R.C. onda razmotri i ovaj...

CitizenCitizen Eco-Drive Perpetual Chrono A-T Rose Gold AT4006-06XPerpetual Chrono A-T Rose Gold AT4006-06X

A za Eco-Drive, tacnost i TI, sta reci... Vozi Mile dokle god te volja.

Ajd...Pa sta god.

Pozz
    Poslednja ispravka: SHIBUMI (28.2.2014. u 11:35)
    "The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •