Razumemo se skroz istu stvar i ja radim, milina slusati rad mehanickog mehanizma![]()
Razumemo se skroz istu stvar i ja radim, milina slusati rad mehanickog mehanizma![]()
I posle 4 godine te iznenađujem!?
Ma daj....![]()
Glasao za Seiko... najveći razlozi su SD , materijal kućišta i narukvice, originalan i upečatljiv izgled .
Victorinox - real steel with mechanical soul
Možda zvuči banalno, ali činjenica da je rotirajući prsten otporan na grebanje za mene nije baš banalna. Nekako sam alergičan na iskrzane prstenove, čudi me da Seiko to jednostavno nije mogao da reši (koliko sam razumeo ima PVD na prstenu), imaš tool sat od xy eura i vodiš računa kao da si sa dres satom, malo bezveze....Inače moj glas za Rolex.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Seiko,vise mi se svidja kako izgleda.Inace veoma tezak duel.....
Uffff.... tesno bogami. Ja bih uzeo Seiko, zbog datuma i indikatora rezerve snage... nije da mi treba ali je kul![]()
Drugim delom mi je Rolex malo nafuran brend, svakako kvalitetan bez pogovora, ali mi deluje malo... pocetnicki ? Ovo je zvucalo pogresno, nemam nista protiv vlasnika Roleksa, ali prosto veliki broj ljudi Roleks kupuje zbog toga sto je skup i poznat, a ne zbog kvaliteta.
No, posto sam u drustvu entuzijasta, mislim da je nemoguce pogresiti, u pitanju su samo finese.
Najbolji je čelik ili aluminijum.
Keramika se neće izgrebati ali će pući pod udarom.
Izgrebace se i aluminijum.
Nisu oni tek tako stavili keramicki umetak, ima razloga za to. Verovatno su radili istrazivanja i videli da je daleko veca verovatnoca da ce se izgrebati, nego da pukne.
Nisam bas neki veliki ljubitelj keramickih satova(ali nemam nista protiv), ali kad je izbor bezela u pitanju, bez problema bih se odlucio za keramiku ili cak safir.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Baš takoZamisli izgreban Seiko, još teget prsten, uočljivo, kvari utisak....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Mislim da je glavni razlog Rolexu za stavaljanje keramike zato sto sija samo tako![]()
Bookmarks sajtovi