Koji god sat da je pored Omege,ja bih izabrao Omegu.Da li je to Nautilus,Overseas,JLC ili GS,ja bih uvek izabrao Omegu.
Koji god sat da je pored Omege,ja bih izabrao Omegu.Da li je to Nautilus,Overseas,JLC ili GS,ja bih uvek izabrao Omegu.
Odliucio sam konacno u korist AT-a.
Naprosto - ovaj dizajn mi je savrsen dok mi je dizajn GS-a (iako uliva strahopostovanje) za nijansu obicniji. GS bih uzeo 10 godina kasnije. Pored toga - oba su mi lepsa u beloj varijanti.
No time to lose
Teska odluka, ali GS... Omega mozda ima tehnicki napredniji mehanizam, ali GS i sa svojim tradicionalnim pristupom parira u potpunosti Omegi.
GS je takodje mnogo redji, a mozda je i bolje da ne znaju svi sta nosis na ruci...
A veliki plus po meni za GS je 36000 otkucaja,volim da vidim kad tako lepo kazaljka klizi i ne vidi se da prekida.
uh....omega....
Grand Seiko bi izabrao iz mnogo razloga a jedan od njih je i sto je ekskluzivniji od omege.da ne pocinjemo koji sat je tehnicki bolji jednostavno omega je postala masovna i svakodnevna a za te pare realno treba i malo ekskluzivnosti.volim omegu ali moj izbor je GS
Izabrao bih GS upravo zbog toga sto je redak u nasim krajevima i zbog 36000 takodje..
Ne treba podcenjivati nase casovnicare,radili su oni uspesno servise na mnogo zahtevnijim i komplikovanijim mehanizmima od ova dva,a taj servis se ne radi svake godine pa da bude presudan za kupovinu nekog sata.
Bookmarks sajtovi