Gledam nema ni jedan 44mm sa zlatnim B, 42 su sa zlatnim. Takodjer 42mm ima vise teksta, zato sam i pitao u cemu je razlika.
Gledam nema ni jedan 44mm sa zlatnim B, 42 su sa zlatnim. Takodjer 42mm ima vise teksta, zato sam i pitao u cemu je razlika.
Kad sam zadnji put gledao Heritage 44mm imao je zlatno slovo B, ovaj tvoj nema, ne znam..
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Ako nista drugo, na modelu sa inhouse mehanizmom imas 5god garancije.
Dobar izbor![]()
Taj model Breitlinga je ^ i ja sam se odlucio za kupovinu istog.
Iako mi se svidja par modula Tudora, imam problem u glavi da je napravljen za one koji ne zele ili ne mogu da daju pare za Rolex.
Iako mi se svidja par modula Tudora, imam problem u glavi da je napravljen za one koji ne zele ili ne mogu da daju pare za Rolex.[/QUOTE]
Svidja mi se ovaj sat bas iz razloga sto je svoj i ne kopira nikog. Ronilački sat a ne kopira Rolex. Isti problem sa Tudorom imam i ja. Nisam dokučio do submarenera pa daj šta daš samo da lici.
Nadam se da će neko ko poznaje ovaj novi mehanizam u Breitlingu reci par rijeci o njemu. Nije to star mehanizam, nema puno tekstova o njemu.
Ivke, bez brige. Da ne ulazim u pojedinosti, radi se o Tudor mehanizmu i odličan je. Slobodno ga uzmi. Bolja je opcija nego B13, sa ETA 2824-2.
Narucio sam Breitling, stići će za nekih desetak dana. Bio sam takodjer i u jednom butiku i probao model 44mm da vidim kako stoji na mojoj ruci. Mogu reci da je sat uživo stvarno odličan. Uspio sam sniziti čak i cijenu u butiku sa 4700e na 4100 ali nisam ga uzeo jer sam našao na drugom mjestu za 3600e.
Sljedeca misija je da prodam moj stari Breitling i TH. Tag stvarno volim ali ga ne koristim puno, i kad ga stavim na ruku to je vise sto me grize savjest.
Hvala vam na savjetima i prijedlozima.
Bookmarks sajtovi