Ako bude torta, uslikam i tortu!
Vladas, meni je rodjendan 19.12., nadam se satu i nesto prije, pa, ako se poklopi, ti okaci slike torte, a ja cu vuru pridometnut uz tvoju![]()
Ako bude torta, uslikam i tortu!
Vladas, meni je rodjendan 19.12., nadam se satu i nesto prije, pa, ako se poklopi, ti okaci slike torte, a ja cu vuru pridometnut uz tvoju![]()
Evo, da se pohvalim, danas je sat narucen, i stize kroz nekih 3-4 tjedna! Jedva cekam!![]()
Ovaj iz naslovaDetalji u prvom postu
![]()
@Dalton, kakvi su prvi utisci?I daj otvori novu temu!!!!
@vrhovac, odlični su to satovi, satovi bez greške.
Novu temu? A gdje? Mislio sam napravit review u narednih mjesec dana.
Prvi utisci, sat je fenomenalan, obrada i detalji za tu cijenu, predobri. Tocnost sata tek treba vidjet. Moram jos jednom odnijeti da mi smanje obim remena na samoj kopci, jer klapara taman previse.. Jedina zamjerka je sto narukvica malo "cviljuka" da tak velim - pri naglijim pokretima.. Al, ne smeta me. I da, postojala je bojazan da mi sat ne bude imao vau efekt kad dodje, ali se sve poklopilo, metalna narukvica mu dobro stoji, dan i datum su kontrastni na crnoj podlozi, detalji su stvarno po mom ukusu. Sad nek samo sluzi svrsi, i zivi meni na ruci
Slike cu probat za vikend, mozda ulovim susjedu koja se bavi fotografijom, ako ne, dobit cete moje amaterske.
I usput, ako moze da mi netko stavi link tu, da znam po kojem satu vi namjestate svoje. Hvala![]()
Cestitam i ja kupovini sata. Inace vidim da je Hamilton veoma popularan na forumu, ja takodje gledam neke modele, cini mi se da daju puno za tu cenu. Bas cekam tvoje ukupne utiske, pa pazi sta ces pisati![]()
Link za tacno vreme:
http://www.timeticker.com/
Prva velika zamjerka: uocio sam danas kad je kucalo podne u gradu, da kazaljke nisu dobro nastelane. Naime, kad je minutna kazaljka na 12-ici, satna jos nije, tocnije, fali neke 3-4 minute da i satna bude tocno u podne.. ili da velim, na 12:03-04 satna je na tocno na podne. I to me uzasno smeta.Kaj u Hamiltonu imaju hiperprodukciju satova da nisu pogledali osnove prije nego su sat pustili u opticaj (kontrola kvalitete postoji uopce?)?
Pretpostavljam da se to jednostavno rjesava reklamacijom kod urara i da nije neki posao, iako mi je jako zao sto se ispostavlja da ce se sat morati otvarati.. Nek mi bolji poznavatelj demantira ili potvrdi.
Patek, bez obzira na ovu zamjerku, zadovoljan sam sa satom, i za te pare (do 500 eura) i marke koje su zastupljene tu na nasem balkanskom trzistu, stvarno mislim da nema bolje marke s tim omjerom value for money.
@vrhovac
To se dešava kod svih proizvođača, neka te to ne brine! Možeš naleteti i na Rolex, Breitling, Chopard, Seiko, Certina. Nikada ne znaš da li je od udara skazaljka pomerena još dok je sat bio u radnji ili je došao tako iz fabrike. Nije samo Hamilton kao brend kao pojedinac kriv za takav propust!
Mene iz tog razloga plaši online naručivanja, dok ne vidim svojim okom nikada nisam miran!
@dalton, srediće se sve!
Bookmarks sajtovi