Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 82
Like Tree4Likes

tema: Hamilton Khaki King Automatic Day/Date H64455133

Hybrid View

Moderator Avatar korisnika vladas
    Član od
    17.9.2009.
    Lajkovi
    4350
    Reputacioni uticaj
    181

Određen forumom Re: Hamilton Khaki King Automatic Day/Date H64455133

Zdravo Daltone,
    Posto imam relativno slican sat (Khaki Field Auto Chrono), mislim da mogu da prokomentarisem par stvari.
    Meni se taj sat izuzetno svidja i mislim da skoro svaki Hamilton donosi izuzetno mnogo za svoju cenu, sto svakako vazi i za Khaki King seriju! Na ovom satu izuzetno stoje i metalna narukvica i kozni kais. Ono na sta treba da obratis paznju je poliran bazel na ovom modelu (kao i na mom). Ovakav bazel je pravi magnet za udarce, ogrebotine itd. Naravno - sve se moze ispolirati, ali kad si vec napomenuo da imas tu nezgodnu osobinu , a sto jako lici i na mene .
    Takodje - na mom satu je WR 100m ali sam vec upozoren da ga ne kvasim bez preke potrebe i pranje ruku je maksimum sto bih ti preporucio (mislim da bi to sa WR 50m sasvim podneo).

Sve ovo ne treba da ti bude presudno za izbor sata - t.j. savetujem ti da ga definitivno kupis. Na netu moze da se nadje za 400-450$ ali je cena od 450€ sasvim korektna, posebno kad se uracunaju shipping, carina, VAT itd.
    No time to lose

Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    4373
    Reputacioni uticaj
    141

WR 50m je sasvim dovoljno za pranje ruku pa i za plivanje ako je kvalitetno odrađen sat(Hamilton jeste)! Što se toga tiče nemaš potrebe za brigom! Što se tiče ogrebotina,šta god da kupiš(osim Damasko i Sinn),do njih mora doći! Ovaj model Hamiltona je idealan za svakodnevno nošenje i sumnjam da ćeš imati problema sa njim!

Stariji član Avatar korisnika ANGEL II
    Član od
    7.11.2010.
    Lajkovi
    387
    Reputacioni uticaj
    0

I moja preporuka bi išla ka tom satu!
    Ako ništa drugo mogao bi da ti pričam o narukvici, imaćemo istu! Poseduje amortizaćiju na kopči, sat neće biti nikada zategnut na ruci. Kao i Vladas obožavam Hamiltone, zaista perfektno odrade svaki detalj. Odličan mehanizam!
    Sa ovim brendom nema greške, odličan odabir!

Mlađi član Avatar korisnika Dalton
    Član od
    27.7.2010.
    Lajkovi
    2
    Reputacioni uticaj
    16

Amortizaciju na kopci? Super! Sa satovima je ionako uvijek problem, ja volim da je labavo, taman da ima lufta, a da se sat ne moze okrenuti oko ruke I remen mi se dopada, ali od silnih isprobavanja ne znam jesam li probao neki od Hamiltona s tim remenom..

Hamilton me kao brand odusevio, jer do dolaska ovdje nisam za njih znao, i stvarno po satovima sto sam gledao, odlican su value for money, nevjerojatno dobro izgledaju za "male" pare. Ovaj sat ce zadovoljit moju prvotnu zelju za automaticom, a onda u neko ne bas dogledno vrijeme cemo kupovati makinu (iako me privlaci da pocnem skupljati eurice za nekog Orisa Divera prije sv. Grala)

Slične teme

1. [PRODATO] Hamilton khaki aviation ETO
    By grenendal in forum Prodaja satova
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 24.2.2011., 21:48
  2. Hamilton Khaki King Scuba sat
    By Templar in forum Hamilton
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 14.11.2010., 16:48
  3. Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 22.10.2010., 13:19
  4. Hamilton KHAKI X-WIND H77676733