Citat eee kaže: Pregled poruke
Imam do 13-og jos vremena da razmislim.
Ma to su njihove nove fore, kao svakog 13-og specijalni popust a nekada su na dobar dan davali 15% popusta. Lično mislim da ako si ozbiljan kupac da će ti dati bilo kojeg dana popust pa čak i veći od tog promotivnog.
Baš čitam u novom broju časopisa Satovi, kako svi članovi njihovog kluba, od kojih sam i ja jedan, imaju u Maestro Jewelers radnji 20% popusta, a ja ti garantujem da ako odem sutra u njihovu radnju i kažem da sam zaista zainteresovan da kupim neki sat dobio bih tih 20% bez ikakvih problema.
Generalno, zaista besnim kada vidim kako neki prodavci povećavaju cene satova u ovom periodu krize koja postaje sve gora i gora.

Što se tiče tih Orient modela, zaista su pravi lepotani, pored toga što su jako kvalitetni, tako da ako ti ne smeta mineralno staklo imaš toplu preporuku od mene za kupovinu.

Čudna mi je ta konstatacija da voliš iznošen sat, ja se upravo krećem u suprotnom smeru, tražim sat koji će nakon godina i godina korišćenja izgledati kao nov. Zato trenutno najviše razmišljam o Damasko i Sinn satovima.

Pozdrav,
V.S.