Imam Atlas i lično mi je najlepši, i sportski i da kažemo elegantan u odnosu na druga 2.
Skx ima zvučno ime i vanvremenski dizajn, dok bih monstera zaobišao.
Imam Atlas i lično mi je najlepši, i sportski i da kažemo elegantan u odnosu na druga 2.
Skx ima zvučno ime i vanvremenski dizajn, dok bih monstera zaobišao.
nemam nista posebno da dodam, osim da sam bio u identicnoj trilemi. medjutim, kada sam atlas video uzivo, odmah sam ga otpisao, iako mi se najvise dopadao, jer je, za moj ukus i zglob, preglomazan za svakodnevno nosenje. verujem da se ne bih pokajao ni da sam uzeo 007, ali je presudila, na kraju, narandzasta boja.uglavnom, ko sto svi rekose - sva tri sata su odlicna, i ni sa jednim neces pogresiti!
jole777 kaže:
Ne fali mu apsolutno nista, ali trebalo je da ocekujes da na ovom forumu ipak nema sanse pored vec kultnih modela 007 i monstera. I meni je najlepsi Atlas i za njega glasam. Mada je moj favorit atlas u plavoj boji sa belim indeksima, i crni je odlican.
Ono sto mu se najvise zamera je, istina, pomalo beskorisna "kompas" funkcija, ali meni to nije bitno. Vise sam orijentisan ka vizuelnom utisku, a po meni je tu atlas najjaci. Zamisli ga na kaucuku, ili za malo ekstravagantnije varijante - crni kais sa zutim stepom.
Pozdrav!
monster![]()
....atlas...![]()
A na glasanju, svaki je dobio po 33,33% !![]()
Bookmarks sajtovi