Svaka prijatna novina prija!
Možeš li samo promeniti zelenu boju, a da sve drugo ostane isto?
Svaka prijatna novina prija!
Možeš li samo promeniti zelenu boju, a da sve drugo ostane isto?
Meni se isto svidja novi izgled, doduse, u prvi mah mi je kombinacija boja bila cudna.. al sve mi bolje sjeda. Ako bude ostala ova zelena boja koja po meni je dobra jer je maslinasta, imam prijedlog da se neprocitani postovi oznacuju zelenom (maslinastom kovertom), a procitana tom plavom pozadinskom.. roza bas upada u oci i ne ide uz novi izgled foruma. Ostalo je sve za 5![]()
evo, sad gledam sa kucnog kompa, i na kalibrisanom monitoru ta zelena ne izgleda bas toliko strasno...ipak, za moj ukus i dalje malcice prejaka...
jole777 kaže:
Drugari, sve što je napisano će se razmotriti i uzeti u obzir prilikom dalje dorade izgleda foruma. Kritike i predlozi su dobrodošli, kako vas koji ste već glasali i oglasili se, tako i ostalih članova.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
zelena boja nikako, ostalo moze da prodje.
Crvena je bruka
Odlicno izgleda
+1
paaa po meni je bilo dobro i ono staro pa da malo promenimo al u sustini isto to samo malo drugcije
kad god vidis sat ti pozeli zelju
Lepo izgleda, samo zelena boja malo "bode" oci
Meni se zelena baš sviđa...tako da ja glasam da ostane
Novi izgled je super.
"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
Bookmarks sajtovi