Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 37
Like Tree123Likes

tema: Koliko vam je (ne)bitno tudje misljenje...

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika 23jewels
    Član od
    9.10.2010.
    Lajkovi
    7987
    Reputacioni uticaj
    232

Određen forumom Koliko vam je (ne)bitno tudje misljenje...

Često čujemo, vidimo, pročitamo izjavu "bitno je da se meni svidja..."
    Koliko je to u praksi tako, kod vas. Koliko je forum uticao na promenu ukusa u vezi satova. I da li bi ste zaista kupili sat koji se vama dopada, ako svi kazu da im je ruzan. Pocevsi od clanova foruma, pa do ljudi iz okruzenja...

Sto se mene tice, odgovor na prvo pitanje je: "puno". Pre dolaska na forum imao sam totalno drugaciji ukus, dajveri me nisu puno privlačili, nisam voleo ni "B-uhr" tip, ogromne krunice, "penzionersku radost" tip, što Sima reče neki dan... Upravo sam na forumu uvideo lepotu jednostavnih satova.

A što se drugog pitanja tiče, recimo da nikada ne kupim sat a da pre toga ne pitam, devojku recimo, šta misli. I nije mi prijatno ako kaze da je ruzan Ako sam u nedoumici izmedju dva/tri modela, uzecu onaj koji se mojoj lepsoj polovini svidi... Slično je i sa vasim misljenjem, tesko da bih se odlučio da kupim neki model ako bi svi napisali da im se ne dopada, ili barem većina. Iako znam da su ukusi različiti, taj neki crv mi ne da mira
    vladas, vlajo, backarelli and 2 others like this.

Član Avatar korisnika Sholym
    Član od
    4.9.2012.
    Lajkovi
    1116
    Reputacioni uticaj
    19

Određen forumom Re: Koliko vam je (ne)bitno tudje misljenje...

Kod mene je slicna situacija. Eto bas kada sam uzeo seiko 5 bila je devojka samnom, njoj se sat nije nesto preterano svideo, i nije mi bilo prijatno, ali sam ipak kupio sat. E sad naravno da utice tudje misljenje ali treba gledati da to ne predje u ono "kupicu jer se svima svidja" po meni se tada gubi ono nesto razlicito sto svako ima u sebi.

Stariji član Avatar korisnika Prolaznik
    Član od
    29.5.2012.
    Lajkovi
    1338
    Reputacioni uticaj
    16

Ne uzimam u obzir negativna misljenja o lepoti svojih satova, il bolje reci ta negativna misljenja me interesuju ko lanjski sneg, nosim ono sto mi se svidja, a i iskreno receno jos nisam cuo neko negativno misljenje u vezi moji satići jer svi su lepi ljubi ih majka
    vladas likes this.

Član Avatar korisnika Sholym
    Član od
    4.9.2012.
    Lajkovi
    1116
    Reputacioni uticaj
    19

Ja sam primetio da je na mene tudje misljenje vise uticalo dok bas nista nisam znao o satovima, valjda sada kako se edukujem i gradim pravi ukus polako prihvatam to bas tako kao "lanjski sneg"... To je opet moc ovog foruma, i ljudi koji pisu sjajne tekstove daju sjajne savete u odabiru itd. Ono sto dobijamo na ovom forumu pomaze u izgradnji ukusa koji ce nas oslikavati ceo zivot.
    vladas and backarelli like this.

Istaknuti član Avatar korisnika Serb
    Član od
    14.2.2012.
    Lajkovi
    3723
    Reputacioni uticaj
    190

Mene iskljucivo zanima misljenje o tehnickom delu sata. Da mi neko ko taj brend, poznaje vise ,da neke informacije pre svega o mehanizmu...Sto se tice dizajna tudje misljenje me ne zanima , imam svoj ukus koji sam izgradio velikom vecinom ovde na forumu.
    RUS, vladas, krstin and 1 others like this.

Istaknuti član Avatar korisnika 23jewels
    Član od
    9.10.2010.
    Lajkovi
    7987
    Reputacioni uticaj
    232

Jasno je da svi kupujemo satove koji se nama iskljucivo svidjaju, ali sta je ono sto odnosi prevagu ako su dva u izboru. Cena, brend, namena ili tudje misljenje... Iskren da budem, najvise se konsultujem sa bratom Bakareliem
    Nisam rekao da mi je devojka bas odabrala sat,i ja ga nosio protiv volje, jer ju to ne zanima uopste, ali kada sam u nedoumici, ja volim da pitam.
    Poslednja ispravka: 23jewels (12.11.2012. u 19:26)
    RUS and backarelli like this.

Član Avatar korisnika somy
    Član od
    11.7.2012.
    Lajkovi
    409
    Reputacioni uticaj
    16

u principu volim da se konsultujem sa nekim oko kvaliteta sata i da on funkcionise dobro,a sto se tice estetike ,ako se meni dopadne uzimam ga 100000 posto.....

Istaknuti član Avatar korisnika backarelli
    Član od
    27.11.2011.
    Lajkovi
    10895
    Blogovi
    1
    Reputacioni uticaj
    138

Ma meni samu odluku donosi momenat, kad je kinta za sat u džepu ! E tada nemam mira ni 2 sekunde, već odmah u akciju ! Daleeeko je to od pametnog, ali šta da se radi...

Samo kad se setim, da sam pred polazak na posao (u pola šest ujutro, još krmeljiv) video PP mog bata-23jewels-a, odmah sam kliknuo "kupujem" dugme, a u džepu ni dinara ! 001.gif icon_nervious.gif znoj.gif Pa koga da pitam u pola šest ujutro za savet i s`kim da se piskaram u to doba ? Ali , da tog trenutka nisam "kliknuo" na pravo mesto, ko zna da li bih sada uživao u satu....
    RUS, vladas, sima hrabri and 7 others like this.
    Victorinox - real steel with mechanical soul

Istaknuti član Avatar korisnika Serb
    Član od
    14.2.2012.
    Lajkovi
    3723
    Reputacioni uticaj
    190

Citat 23jewels kaže: Pregled poruke
    Jasno je da svi kupujemo satove koji se nama iskljucivo svidjaju, ali sta je ono sto odnosi prevagu ako su dva u izboru. Cena, brend, namena ili tudje misljenje... Iskren da budem, najvise se konsultujem sa bratom Bakareliem
    Nisam rekao da mi je devojka bas odabrala sat,i ja ga nosio protiv volje, jer ju to ne zanima uopste, ali kada sam u nedoumici, ja volim da pitam.
    Da budem iskren u zadnje vreme prevagu mi donosi brend sata, a to mi se toliko preterano ne svidja , ali u zadnje vreme odredjene nedostake sata moze da mi nadomesti brend, sto je to tako ni sam ne znam Naravno imam osnovne kriterijume koje sat mora da ima, da bi ga uopste stavio u razmatranje , ali ako su dva sata slicnog kvaliteta, gledam koji je jaci brend.
    vladas and Zenith like this.

Moderator Avatar korisnika vladas
    Član od
    17.9.2009.
    Lajkovi
    4350
    Reputacioni uticaj
    181

Eh, dobra tema, jakjo dobra!

Mislim da tu postoje dve faze - jedna dok se interesujem za brend, za mehanizme, za pojedine modele... i tada tudja misljenja upijam, vagam i premeravam a naravno forum je na prvom mestu (a tu su jos i neki izvori). Druga faza je kada sam stvio svoju sliku o satu koji mi se svidja i kada niko vise ne moze da me ubedi u suprotno.
    Izuzetak je milan zmaj koji me je u sekundi ubedio da uzmem moju ljubljenu Omegu Seamaster (i hvala mu na tome ).

Iako znam da nije pametno, vremenom sam se vezao za neke brendove sa svim njihovim vrlinama i manama. Medju njima je recimo Hamilton koji nikome nije bio poznat i vec je to dovoljno da pokazem da mi je kupovina takvih satova radi mog uzivanja u njima znacila vise od misljenja okoline .
    Djordje, RUS, sima hrabri and 6 others like this.
    No time to lose

Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Koliko je tačan vaš sat?
    By Baron in forum Opšti forum
    Odgovora: 83
    Poslednja poruka: 25.1.2021., 15:13
  2. Koliko satova imate?
    By VLADAN P in forum Opšti forum
    Odgovora: 50
    Poslednja poruka: 1.4.2019., 19:22
  3. Koliko satova posedujete?