Meni samo veliko prepiranje dolazi samo na pamet....
NE
next year at this time I'll be a millionaire
Mislim da je to dobra ideja,ali ne u ovakvom obliku,kako je gazda napisao.Bilo bi tu svacega.
Bilo bi dobro kada bi se recimo sastala 2 vlasnika sata (slicnih karakteristika i u istom rangu),pa onda zajedno napravili test oba sata i na kraju izneli neke svoje zakljucke u vezi toga i zatim to u pisanom obliku pretocili na forum.
Eto,moje misljenje.Mozda jos malo da se razradi.Ovako,cisto sumnjam da ce biti nekih realnih poredjenja,a da ne pricam posle o komentarima na forumu.
milane ko ce s tobom da se prepire posle one slike
...i ako je napisao istorijisko NE , Zmaj bi mogao biti pojačanje u ovoj temi moderatorskom timu. Mislim da ima male razlike u frizuri, ostalo je sve manje višeee.... eusa_think.gif U svakom trećem postu se stavi ko je zadužen za mir i lepo ponašanje i da vidiš kako nema puno "tandrljanja" , već samo mjaukanje i persiranje...
11766_4979_090110123106_71.jpg IMAG0326.jpg
Poslednja ispravka: backarelli (29.7.2012. u 9:54)
Dobra ideja i korisna mišljenja članova,ja npr.sam do sada nosio i još uvek nosim uglavnom "Japance",znači CASIO,LORUS,Q&Q,imao sam i SEIKO,kao dečak sećam se da mi je ćale donosio iz Poljske Ruski LUČ i imao sam ČAJKU a kasnije sam nosio SWATCH satove,tako da na osnovu sopstvenog iskustva mogu o tim satovima dati konkretno misljenje a mogu i sa interneta pošto svi ovde poznajemo satove pa i one koje nemamo i nenosimo,u principu ja VOLIM SVE ČUKE!!!Vel pozz svima!![]()
Bookmarks sajtovi