Ma briga te, makar imas DVD-mp3 player i palmu samo za sebe, za toliko bih i ja dao odgovor Ne!![]()
Salu na stranu, slazem se sa tobom da sve treba da ostane na forumu, kako vec i Vlada rece.. Ali nemam nista protiv otvaranja Chat kanala pa sam iz tog razloga i glasao pozitivno.. Taj kanal ne mora iskljucivo sluziti samo za teme koje se ticu satova, a i svakako je dobra stvar za malo bolje upoznavanje i mozda sklapanje nekih prijateljstava!Mada, da budem iskren, mislim i da nije prekopotreban, makar ne jos uvek.. Dok se ne poveca malo broj korisnika i ljudi koji ce biti aktivniji na forumu..
btw
U guzvi sam zestokoj ovih dana, opet pogazih obecanje.. Nikako da stignem da uslikam sat pri nekom lepom vremenu i izmerim trajanje ilumiacije! Imam ispit u sredu, a ja sam nocna ptica pa prespavam sunce sutra dan.. Razmisljao sam i da postavim neki mali video review npr, ali mi aparat malo manjka kvalitetom na tom polju! Bice do petka sigurno, ovo je ujedno i poslednje sto cu obecati.. Hvala na toleranciji!
Pozdrav
Registracija
Help

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Mada, da budem iskren, mislim i da nije prekopotreban, makar ne jos uvek.. Dok se ne poveca malo broj korisnika i ljudi koji ce biti aktivniji na forumu.. 

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi