Prelep sat,predobre fotke
@Don Krstić
'Ajde da ponovim-Baš lep sat
Predložio bih ti da ga ipak malo prošetaš(sat),bar jednom mesečno.
Neka i on ,malo,vidi sveta ,a i svet njega![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala momci...
Prošetao bih ga al imam neki čudan strah da mu se nešto ružno ne desi. Eto sad za novu godinu ostah bez krunice na jednom satu, najgore od svege što sam to tek sutradan primetio kad sam se probudio...
Inače kod ovog sata me najviše oduševljava to njegovo stanje i autentičnost posle toliko godina... Sam sat kao sat nema neku materijalnu vrednost i nije neko čudo tehnike i inženjerstva ali je meni prelep... Sad mi je on reper za svaki sledeći koji budem želeo da uvrstim u svoju kolekciju satova za gledanje, a trenutno bi me najviše obradovala jedna Omega Geneve navijač u takvom stanju... On mi dođe kao kad bih našao sad novog Alfa Romea GTA 1300 junior sa kraja šezdesetih, pa da ga čuva i lickam svako nedeljno popodne i povremeno provozam sa nekim od tih satova na ruci... Ili nekod Citroena DS 21...
![]()
Stara klasika je nepravazidjena, bar kad je lepota i jednostavnost u pitanju!
Simo mogao bi ako nije tajna da nam otkriješ tajnu ovog Darwila, tj, kako je uspeo da ostane nenošen tako dugo
?
Izvini Simo nisam znao da je to tajna. Mislio sam da je sve transparentno, al vidis ne vazi kad su u pitanju preuzimanja drugih kompanija![]()
Sve pohvale, prelep sat.![]()
Odličan sat, fenomenalne fotke. Odstupanja su mu odlična, sve pohvale!![]()
Bookmarks sajtovi