Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 28
Like Tree50Likes

tema: Angelus Chronodato restauracija

Hybrid View

Novi član Avatar korisnika sasazecevic
    Član od
    5.4.2016.
    Lajkovi
    88
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Angelus Chronodato restauracija

Citat MMario kaže: Pregled poruke
    Pozdrav i dobrodosao....gledaj ovako....mislim da se taj cifer tesko moze reparirati.(postoje u Madjarskoj par likova koji to rade, ali je skupo)....dobro je sto imas cifer koji je u kakvom takvom stanju, pa se moze po njemu uraditi novi. Medjutim ne budi ti leno...Ovako kako si nama napisao (samo malo prosiri i dodaj jos malo "emocija")...posalji mail direktno na firmu sa prilozenim fotkama.....Angelus je bila jako dobra manufaktura i spadali su u high-end manufakture...mislim da su nedavno promenili vlasnike i da se zele vratiti na staru slavu.....
    Jbg, nista te ne kosta napisati i poslati 1 mail.....
    Hvala, raspitivao sam se za restauraciju cifrarnika i ima restauratora koji to rade ali sam ipak odlučio da ga namjerno ostavim ovakvog kakav jeste nego problem mi je bezel tj prsten koji fiksira staklo, ako ga ne nađem a sumnjam, moraću tražiti nekog kompetentnog da mi to napravi! Što kažeš ti možda da pošaljem mail u Angelus mada to više nije to, kupio ih je La Jeux Perret i sad prave neke high end tourbillon satove bolesnih cijena...al možda im je ostalo nekih starih dijelova u podrumu

Istaknuti član Avatar korisnika MMario
    Član od
    19.3.2014.
    Lajkovi
    30886
    Reputacioni uticaj
    335

Određen forumom Re: Angelus Chronodato restauracija

..da, ja sam ti to i predlozio jer iz iskustva znam. Naime, nas kolega je kupio vintage Zenitha i isao menjati cifer jer je bio ostecen.....nigdje cifera...i predlozim mu da pukne mail direktno u Zenith.....i gle cuda nakon 7 dana stize odgovor, imaju na stanju original part...poslali mu preko zastupnika.....(normalno naplatili), ali sat uredno "spakovan". Servis obavljen. Sad ima sat star minimum 40-tak god...u savrsenom stanju!
    Da li ces ti imati srece sa bezelom....a cuj?? Probaj....
    sasazecevic likes this.
    ....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •